Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Жовтня, 2018 р., 11:31
Шановні освітяни, ветерани педагогічної праці, молоді педагоги Хустщини! Перша неділя жовтня на календарі сповіщає нам про свято людей найблагороднішої та найвідповідальнішої професії.
05 Жовтня, 2018 р., 13:34
Одним із найважливіших рішень людини в її житті є вибір професійної діяльності. Протягом 2 та 4 жовтня 2018 відділом активної підтримки безробітних Хустської міськрайонної філії Закарпатського обласного центру зайнятості були проведені виїзні профорієнтаційні заходи для учнівської молоді 8-11 класів Нижньоселищанської загальноосвітньої школи I-III ступенів та Нанківської загальноосвітньої школи I-III ступенівна тему: «Крок на зустріч мрії, моя майбутня професія».
05 Жовтня, 2018 р., 11:38
Під час зустрічі з працівниками освітньої галузі з нагоди Дня працівника освіти Президент Петро Порошенко вручив освітянам державні нагороди. «Найщиріші вітання з вашим професійним святом. Вдячність, яку я хочу висловити вам, а у ваших особах і всім вітчизняним українським освітянам, за бездоганне виконання найвідповідальнішої місії. Ця місія є виховання молодого покоління. Виховання майбутніх українців, які виросли, виховувалися за часів незалежної України і точно, я в цьому абсолютно переконаний, житимуть в Україні як члені Європейського Союзу», – звернувся до присутніх Глава держави.
04 Жовтня, 2018 р., 14:04
Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо збереження українських лісів та запобігання незаконному вивезенню необроблених лісоматеріалів».
04 Жовтня, 2018 р., 13:50
У рамках робочої поїздки до селища Вишково Хустського району голова районної державної адміністрації Назарій Павлій оглянув приміщення амбулаторії центру первинної медико-санітарної допомоги, яке цього року планують капітально відремонтувати.
03 Жовтня, 2018 р., 14:07
Президент Всесвітньої боксерської ради Маурісіо Сулейман, передаючи пояс зазначив: «Для нас це особлива подія і знак величі того, що Україна тепер з’явиться на логотипі поясу WBC». «І відтепер цей логотип з українським прапором буде на цьому поясі назавжди», – також наголосив Маурісіо Сулейман.
02 Жовтня, 2018 р., 15:17
Шановні мешканці району, Хустська районна державна адміністрація надає інформацію про лікарів, з якими можна укласти Декларацію з надання первинної медичної допомоги.
01 Жовтня, 2018 р., 15:30
У малій залі районної державної адміністрації відбулося засідання робочої групи з питань координації пілотним проектом з розвитку сільського зеленого туризму Хустського району.
30 Вересня, 2018 р., 15:25
У великому залі Хустської районної ради відбулося третє засідання одинадцятої сесії Хустської районної ради 7 скликання під головуванням голови ради Юрія Іванчо та за участі голови Хустської районної державної адміністрації Назарія Павлія, керівників відділів та управлінь райдержадміністрації, представників правоохоронних органів, сільських та селищного голів, громадських активістів. Порядок денний третього засідання 11 сесії включав 12 питань: бюджетні питання, затвердження та внесення змін до декількох районних програм, питання, що стосуються майна та інші.
27 Вересня, 2018 р., 14:38
ДП «Хустське ЛДГ» доводить до відома населення, що ціна дров паливних на франко - верхньому складі становить 450,00 гри з ПДВ за 1 м3, дров колотих 1 350,00 гри з ПДВ за 1 м^ (в обмеженій кількості).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь