Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

04 Грудня, 2018 р., 16:33
Третє грудня – Міжнародний день інвалідів. Відзначення цього дня спрямоване на привертання уваги суспільства до проблем, захисту гідності, прав і добробуту людей з особливими потребами.
04 Грудня, 2018 р., 16:06
04 грудня в Хустському об’єднаному міському військовому комісаріаті відбулася відправка на навчальні збори резервістів оперативного резерву. Перша команда була вже відправлена на навчання в неділю.
04 Грудня, 2018 р., 10:35
Президент Петро Порошенко наголошує, що ніколи раніше влада не приділяла стільки часу і стільки уваги проблемам осіб з інвалідністю. І питання забезпечення активної участі осіб з інвалідністю у суспільному житті є одним із важливих питань, якими опікується влада.
04 Грудня, 2018 р., 07:52
Президент України Петро Порошенко підписав указ про відзначення трьох закарпатців. Серед, яких нагороду Заслуженого вчителя України отримала Сабадош Ольга Олексіївна - педагог, науковий керівник – вчителька хімії та екології Сокирницької ЗОШ І-ІІІ ступенів Хустського району.
03 Грудня, 2018 р., 15:47
У складі офіційної делегації України до Німеччини на чолі із Прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом Голова Держенергоефективності Сергій Савчук взяв участь у III Українсько-німецькому бізнес-форумі.орум, присвячений досягненням та планам партнерства двох країн, відкрили Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман і Федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель.
30 Листопада, 2018 р., 11:24
У четвер, 29 листопада, в сесійній залі Закарпатської ОДА відбулося розширене засідання Ради регіонального розвитку області, де керівник краю Геннадій Москаль озвучив ключові позиції перспективного плану розвитку Закарпаття на 2019-2021 роки.
28 Листопада, 2018 р., 18:01
28 листопада Уряд прийняв постанову Кабінету Міністрів України «Про утворення Електронного реєстру листків непрацездатності», якою передбачено утворення Електронного реєстру листків непрацездатності як системи накопичення, зберігання та використання інформації про видані, продовжені та обліковані листки непрацездатності з використанням інформаційної інфраструктури Реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування.
28 Листопада, 2018 р., 16:01
Хочу поінформувати шановну читачку, що на початку липня ми домоглися прийняття другого пакету законів у рамках проекту Уряду та Мін’юсту #ЧужихДітейНеБуває. Новації цих законів покликані захистити економічні права найменших українців та убезпечити їх від можливого економічного насильства з боку дорослих.
27 Листопада, 2018 р., 09:32
Президент Петро Порошенко наголошує, що воєнний стан буде введений у декількох областях, лише у випадку наземної операції регулярних військ Росії за межами операції Об’єднаних сил і за межами незаконно анексованого Криму.
26 Листопада, 2018 р., 16:06
Голова облдержадміністрації підписав розпорядження «Про забезпечення повернення громадян України на територію України», яке стосується пересічників, котрі виїхали за межі України до вступу закону про легалізацію автомобілів з іноземною реєстрацією в законну силу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь