Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

19 Жовтня, 2018 р., 15:47
Огляд стану виконання робіт з будівництва внутрішньої вбиральні у Шаянському НВК
14 Жовтня, 2018 р., 10:07
Прийміть щирі вітання з нагоди Дня Захисника України та Дня Українського козацтва!
13 Жовтня, 2018 р., 10:06
12 жовтня перший заступник голови районної державної адміністрації Віктор Сабадош, заступник голови районної державної адміністрації Михайло Попович, заступник голови районної ради Михайло Калинич, заступник міського голови Роман Щербан, військовий комісар Василь Зубатов взяли участь в урочистостях з нагоди відзначення в районі Дня захисника України. Захід відбувався у малій залі райдержадміністрації, у форматі круглого столу, за участі військовослужбовців, волонтерів, керівників громадських організацій, представників відділу охорони здоров’я РДА, окремих установ, організацій та служб району, які практично щодня взаємодіють з учасниками бойових дій.
12 Жовтня, 2018 р., 11:47
Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до деяких законів України щодо забезпечення рівних прав і можливостей жінок і чоловіків під час проходження військової служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях».
12 Жовтня, 2018 р., 10:18
Без черг, доступні послуги та висока якість обслуговування – все це про Центр надання адміністративних послуг Хустської РДА. Сьогодні ж мешканці тут можуть не лише швидко отримати необхідні адміністративні послуги, але навіть оформити ID-картку та біометричний закордонний паспорт.
11 Жовтня, 2018 р., 16:14
З вересня цього року українським урядом уперше запроваджено такий вид допомоги для новонароджених - «пакунок малюка». До нього входять найнеобхідніші речі для немовляти, а також друковані матеріали для мами з інформацією про догляд за немовлям.
11 Жовтня, 2018 р., 11:49
Президент Петро Порошенко підписав Закон «Про внесення змін до деяких законів України щодо доступу осіб з особливими освітніми потребами до освітніх послуг».
10 Жовтня, 2018 р., 11:50
Президент Петро Порошенко підписав Закон України «Про внесення змін до Закону України «Про житловий фонд соціального призначення» щодо умов забезпечення соціальним житлом внутрішньо переміщених осіб.
09 Жовтня, 2018 р., 13:18
На зустрічі також були присутні голова Хустської районної ради Юрій Іванчо, військовий комісар Закарпатського обласного військового комісаріату Богдан Череміський, керівники структурних підрозділів державної адміністрації, організацій та установ району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь