Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Програма Ради Європи "Молодь за демократію в Україні"

Дата: 22.07.2020 14:11
Кількість переглядів: 779

Міністерство молоді та спорту України спільно з Радою Європи  розпочинає реалізацію програми "Молодь за демократію в Україні" яка буде реалізована в Україні протягом 2020-2021 років.

Програми спрямована на підтримку фахівців в молодіжної політики на місцевому рівні для подальшого розвитку і впровадження ними стратегії та програм, що посилять участь молоді та її громадську активність, нададуть можливості органам місцевого самоврядування зробити життя в громаді привабливим для молоді та спільно з молоддю розробити проекти, які в подальшому будуть реалізовані за підтримки Ради Європи та Міністерства молоді та спорту України.

Наразі  розпочато відбір органів місцевого самоврядування, які візьмуть участь у програмі. Подача заявок на участь триває до 16 серпня 2020 року.

Для участі у програмі потрібно заповнити заявку  та надати опис проекту, розробленого спільно з молрдю на реалізацію якого, у разі участі в програмі , буде  надано підтримку з боку Ради Європи та Міністерства.

Детальна інформація про програму та форма заявки за посиланням:

http://dsmsu.gov.ua/index/ua/material/51277

У разі запитань чи уточнень звертатись до Ірини Бєлявєвої, директорки департаменту  молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України belyaeva2007@gmail.com


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь