Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

26 Листопада, 2018 р., 14:53
 Профорієнтаційна  робота надзвичайно важлива для підростаючого покоління, адже молодь - це майбутнє нашої країни. Протягом цього тижня, провідними фахівцями з профорієнтації Хустської міськрайонної філії Закарпатського обласного центру зайнятості, у Хустській загальноосвітній середній школі № 2 та у Ізянському загальноосвітньому закладі I-III ступенів, проведено профорієнтаційні уроки, мета яких – ознайомлення старшокласників з регіональним ринком праці, найбільш затребуваними професіями на ринку, навчальними закладами району, які готують спеціалістів за цими професіями. 
26 Листопада, 2018 р., 14:47
           З метою інформування населення про розвиток сільського туризму та залучення до участі у цьому виді діяльності зацікавлених осіб, 23 листопада, у Хустській міськрайонній філії Закарпатського обласного центру зайнятості, проведено семінар для безробітних за участі начальника сектору туризму відділу культури і туризму Хустської райдержадміністрації Валерія Янюка.
26 Листопада, 2018 р., 11:37
Голова Хустської РДА Назарій Павлій взяв участь в урочистостях з відзначення кращих з кращих за підсумками футбольного сезону Закарпаття, східна зона, 2018.
26 Листопада, 2018 р., 09:31
Рада національної безпеки і оборони України під головуванням Президента Петра Порошенка схвалила рішення запропонувати Президенту України запровадити воєнний стан строком на 60 діб. РНБО визначила за необхідне ввести в Україні особливий правовий режим для створення умов з відсічі збройної агресії та забезпечення національної безпеки, усунення загроз для незалежності та територіальної цілісності України.
23 Листопада, 2018 р., 15:22
Президент Петро Порошенко привітав переможців та призерів ІІІ юнацьких Олімпійських ігор.
23 Листопада, 2018 р., 14:52
Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться акція «Бузкова стрічка» у рамках Міжнародної кампанії «16 днів проти насильства». Цього року усі заходи об’єднані гаслом «Подолаємо насильство разом!». Ще однією особливістю цьогорічної кампанії стала реалізація спільної благодійної акції «Я не кривдник – я донор!», яку організовує Закарпатська обласна державна адміністрація.
23 Листопада, 2018 р., 14:50
У жовтні стартував новий етап Національного конкурсу "Благодійна Україна – 2018" – загальнонаціонального проекту з відзначення найкращих благодійників та благодійних ініціатив в українському суспільному просторі. Метою конкурсу є розвиток благодійництва і волонтерства в Україні.
23 Листопада, 2018 р., 14:46
Верховна Рада України схвалила підготовлений Урядом України проект Державного бюджету на 2019 рік. За таке рішення проголосували 240 народних депутатів. Так само Парламент схвалив проекти змін до Бюджетного та Податкового кодексів, які, серед іншого, забезпечують ресурсну базу наповнення кошторису.
23 Листопада, 2018 р., 14:45
Шановний пане Голово! Шановні народні депутати! Дорогі співвітчизники!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь