Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

08 Листопада, 2018 р., 11:04
   За результатами першого етапу верифікації субсидіантів Уряд вдосконалив умови оформлення урядової допомоги у сплаті житлово-комунальних послуг.Відповідні зміни були внесені в Постанову КМУ №329 Кабінетом міністрів України.        З 1 жовтня 2018 року при розрахунку житлової субсидії не враховуються до сукупного доходу сплачені аліменти та спеціальна бюджетна дотація за вирощування молодняка великої рогатої худоби, яка в рік складає до 2500 гривень за голову.      Субсидію на загальних умовах можуть отримати ті громадяни, в яких є заборгованість зі сплати єдиного соціального внеску з вини роботодавця.
05 Листопада, 2018 р., 15:38
Реалізовані Урядом кроки з детінізації заробітних плат помітно збільшують кількість легально працюючих громадян в Україні. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, коментуючи проміжні результати урядової кампанії проти нелегальної зайнятості.
04 Листопада, 2018 р., 15:34
 Шановні працівники соціальної сфери щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем працівника соціальної сфери!
02 Листопада, 2018 р., 15:33
Нещодавно у Хустській районній державній адміністрації відбулася нарада-семінар із секретарями Вишківської селищної та сільських рад району за участю заступника голови районної державної адміністрації Михайла Поповича та керівника апарату райдержадміністрації Володимира Лендєла.
02 Листопада, 2018 р., 08:58
У скрутні періоди економічних криз не всі можуть знайти пристойну роботу, а дехто її втрачає. Статус безробітного іноді сприймається як вирок.
01 Листопада, 2018 р., 16:06
На початку 2018 року в Україні стартувала медична реформа. Перші нововведення почали діяти у сфері первинної медико-санітарної допомоги. Тож зміни починають приносити свої перші позитивні результати і в медичній сфері Хустського району. 
30 Жовтня, 2018 р., 14:58
Не так давно Хустська РДА святкувала реалізацію проекту по виготовленню біометричних закордонних паспортів та ІD-карток, як уже стала свідком іншої чудової події – видача першого біометричного паспорту. Для отримання виготовленого паспорту, першому щасливчику потрібно було чекати всього 20 робочих днів (звичайний термін).
29 Жовтня, 2018 р., 14:44
25 жовтня, управління туризму та курортів облдержадміністрації провело   запланований семінар-навчання для власників сільських садиб району та   бажаючих займатися цим видом діяльності на території Хустського району.
26 Жовтня, 2018 р., 14:22
У рамках проведення Всеукраїнського  рейду "Урок" службою у справах дітей Хустської райдержадміністрації проведено рейди-відпрацювання у населених пунктах району з метою виявлення дітей, які не приступили та ухиляються від навчання.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь