Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

24 Січня, 2019 р., 15:01
Сплачуючи зайві суми, які дописують невідомо звідки у квитанціях за світло і газ, українці дають постачальникам заробити мільйони.
23 Січня, 2019 р., 10:03
За даними міжнародної некомерційної неурядової організації «Лісова опікунська рада» (Forest Stewardship Council, FSC), в Україні станом на січень 2019 року сертифіковано 4,08 мільйона гектарів лісів.
23 Січня, 2019 р., 10:01
11 січня Мінекономрозвитку разом із Міністерством фінансів ухвалили спільний наказ щодо запуску єдиної бази автоматизованого збору, аналізу та зведення фінансових звітів та інформації про фіскальні ризики державних підприємств в електронному вигляді.
23 Січня, 2019 р., 09:59
У рамках офіційного візиту Президента України Петра Порошенка до Держави Ізраїль було підписано Угоду про вільну торгівлю між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Ізраїль.
23 Січня, 2019 р., 09:56
У вівторок, 22 січня, Закарпаття долучилося до загальнодержавних заходів з нагоди Дня Соборності України та 100-річчя проголошення Акту злуки УНР та ЗУНР. А для нашого краю – це ще й 73-тя річниця утворення Закарпатської області в складі України.
23 Січня, 2019 р., 09:52
У вівторок, 22 січня, голова Закарпатської облдержадміністрації Геннадій Москаль зустрівся з делегацією угорських дипломатів на чолі з Надзвичайним і Повноважним Послом Угорщини в Україні Іштваном Ійдярто. Участь у зустрічі також взяли голова Закарпатської обласної ради Михайло Рівіс та його перший заступник Йосип Борто, заступник голови Закарпатської ОДА Віктор Мікулін, Генеральний консул Угорщини у м. Ужгород Йожеф Бугайла, угорські дипломати.  
21 Січня, 2019 р., 21:10
У багатьох країнах світу є легенди про невелику групу хоробрих воїнів, які ціною власного життя зупинили ворога… Які надихнули на боротьбу сучасників, а нащадкам - дали приклад мужності і самопожертви.
21 Січня, 2019 р., 13:51
З приходом зими, коливанням нічних та денних температур, збільшується ймовірність утворення ожеледиці. Щорічно фіксуються травмування населення, спричинені ожеледдю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь