Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

23 Листопада, 2018 р., 11:27
23 листопада 2018 року біля Хустського краєзнавчого музею відбувся мітинг-реквієм із вшанування пам’яті жертв голодоморів в Україні.
22 Листопада, 2018 р., 14:49
 21 листопада 2018 року в приміщенні Закарпатського лісотехнічного коледжу національного лісотехнічного університету України та Закарпатського базового державного медичного коледжу  відбулися спільні інформаційні заходи «Презентація роботодавця Держприкордонслужби України» за сприяння Хустської міськрайонної філії Закарпатського ОЦЗ, спрямовані на залучення студентів – випускників коледжів до проходження служби за контрактом.
21 Листопада, 2018 р., 11:07
21 листопада відбувся мітинг- реквієм до Дня Гідності та Свободи, за участі голови районної державної адміністрації Назарія Павлія, першого заступника голови райдержадміністрації Віктора Сабадоша, голови районної ради Юрія Іванчо, заступника голови районної ради Михайла Калинича, представників структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, делегацій від установ та організацій й громадськості.
20 Листопада, 2018 р., 10:51
Акція відбулась з метою озеленення шкіл та садочків Хустського району. Організаторами та безпосередніми учасниками були народний депутат  України  Валерій Лунченко та депутат Закарпатської обласної ради Мирослав Білецький. Також,  мали можливість долучитись й освітяни разом з  школярами.
19 Листопада, 2018 р., 17:50
 Взяти відповідальність на себе і працювати так, щоби українці бачили результати роботи – Президент зібрав регіони на масштабну Раду регіонального розвитку в столиці аби підсумувати результати за рік і знайти ідеї для планів на майбутнє. Закарпаття було представлено на заході офіційною делегацією на чолі із головою обласної державної адміністрації Геннадієм Москалем та за участі керівників райдержадміністрацій і міських голів. 
19 Листопада, 2018 р., 17:48
До відома сільгоспвиробників Хустського району та міста Хуст! Управління агропромислового розвитку Хустської райдержадміністрації  інформує, що внесено зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 року №106.
19 Листопада, 2018 р., 11:10
Сьогодні, 19 листопада, в Хустській РДА відбулася організаційна нарада під керівництвом голови районної державної адміністрації Назарія Павлія.
18 Листопада, 2018 р., 10:27
Шановні працівники сільського господарства Хустського району! 
16 Листопада, 2018 р., 10:29
Шановні працівники радіо, телебачення та зв’язку! 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь