Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

20 Липня, 2018 р., 15:26
Хід виконання даних робіт тримає на контролі голова районної державної адміністрації Назарій Павлій. Днями ним особисто було оглянено місце проведення підготовчих робіт. Адже відкриття штучного газону стане новим кроком у розвитку фізичної культури і спорту в селі.
20 Липня, 2018 р., 15:19
З настанням літніх канікул на території Хустського району розпочались ремонтні роботи в закладах освіти. Так, середня загальноосвітня школа І-го ступеня в с. Модьоровш набуває сучасного вигляду.
21 Червня, 2018 р., 16:38
Хустська районна державна адміністрація інформує, що у зв'язку з проведенням планових ремонтних робіт на гідроспорудах Вільшанського водосховища Теребля-Ріцької ГЕС в період з 27.06.2018 по 15.11.2018 року заплановано періодичні пропуски води, через донний водовипуск греблі, для подальшої безпечної та надійної експлуатації гідроспоруд ГЕС, згідно експлуатаційних вимог.
20 Червня, 2018 р., 15:51
У житті кожної школи є радісні та хвилюючі моменти, які залишають яскравий слід в її історії. Такою пам’ятною датою для Березівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня стало, 20 червня 2018 року, коли шкільна громада отримала новенький шкільний автобус.
27 Квітня, 2018 р., 15:00
Нагадаємо - минулого року у рамках співпраці між громадою села Рокосова та ТзОВ «ПБС» було досягнуто згоди на встановлення нового і сучасного асфальтного заводу. Натомість інвестор взяв на себе зобов’язання з поетапного відновлення дорожнього покриття на території села, яке розпочалося минулого року і продовжено у цьому.  
20 Квітня, 2018 р., 14:58
Голова Хустської районної державної адміністрації Назарій Павлій побував з робочим візитом в селі Липча Хустського району, де наразі тривають роботи з ліквідації наслідків грудневого паводку. Аварійні роботи веде Виноградівське міжрайонне управління водного господарства.
18 Квітня, 2018 р., 15:34
Сьогодні, 18 квітня, дошкільний підрозділ Вишківського навчально-виховного комплексу „загальноосвітній навчальний заклад І –ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад” імені Ференца Келчеі отримав для діточок старшої групи новенькі, яскраві та зручні дитячі столики й стільці. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь