Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

14 Липня, 2022 р., 18:05
Сьогодні заступник голови ОВА Олександр Пацкан передав на потреби 101-ї окремої бригади територіальної оборони Закарпаття чергову партію терміналів Starlink. Три комплекси супутникового зв'язку відправлять у місця дислокації наших військових.
14 Липня, 2022 р., 17:04
Недостатні показники вакцинації проти поліомієліту спричинили в Україні спалах небезпечного захворювання наприкінці 2021 року. Один із випадків підтвердили на Закарпатті. Тоді в регіоні вжили першочергових заходів із недопущення поширення вірусу, зокрема посилили епіднагляд та запустили форсовану імунізацію. 
14 Липня, 2022 р., 15:57
Закарпаття має позитивний досвід у напрямку вакцинальної кампанії проти інфекційних захворювань, зокрема й поліомієліту. Він може бути показовим і корисним для інших регіонів. Таку високу оцінку сьогодні отримали від заступника міністра охорони здоров'я - головного державного санітарного лікаря України Ігоря Кузіна, який із робочим візитом перебуває в нашій області. Про це повідомив Віктор Микита, голова Закарпатської ОВА.
13 Липня, 2022 р., 12:33
Оренда.Допомога – новий сервіс, який дозволяє в умовах війни допомогти орендарям майна держави. Зараз серед них чимало тих, хто віддає свій прибуток на допомогу армії або виготовляє важливу для людей продукцію, є ті, хто в орендованих приміщеннях розміщує ВПО. Інші опинились у скрутному становищі.
12 Липня, 2022 р., 15:02
Близько 22 тисячі закарпатців уже дізналися свій рівень цифрової грамотності завдяки Цифрограму. Йдеться про освітян, держслужбовців, медиків та інших громадян. Про це повідомив Олександр Пацкан, заступник голови ОВА.
12 Липня, 2022 р., 10:50
Державну допомогу та житлові субсидії в області отримують 100 957 сімей, інформує заступник голови ОВА Петро Добромільський. 
12 Липня, 2022 р., 10:49
Закарпатська область лідирує за кількістю виплат матеріальної допомоги вимушено переміщеним особам коштом міжнародних організацій. Про це повідомив голова ОВА Віктор Микита на своїй сторінці у фейсбуці.
11 Липня, 2022 р., 10:52
Загалом необхідно дотримуватись Національного календаря щеплень та графіку вакцинації дітей за віком. Але в умовах військової агресії росії, коли на окупованих територіях  існує ризик спалаху інфекційних хвороб, обмежений доступ до медичної допомоги та вакцин, можна зробити дитині необхідне щеплення раніше, ніж це передбачено календарем. 
10 Липня, 2022 р., 18:03
Керівництво Закарпатської ОВА відвідало найбільше українське ком'юніті в Австрії.
09 Липня, 2022 р., 11:04
Про перспективи розвитку альтернативних джерел енергії йшлося у Бургенланді на зустрічі керівництва Закарпатської ОВА з австрійськими партнерами та місцевими підприємцями.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь