Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

16 Червня, 2022 р., 08:11
Вчора в Ужгороді відкрили перший в Україні сервісний центр Товариства Червоного Хреста. Функціонуватиме осередок у дворі обласного художнього музею ім. Й. Бокшая, повідомив заступник голови ОВА Петро Добромільський.
16 Червня, 2022 р., 08:01
В умовах воєнного стану екологічні питання стоять в одній площині з економічними та соціальними. Заподіяння шкоди довкіллю, атака підприємств, забруднення водойм шкідливими відходами, викиди продуктів горіння в атмосферу – це далеко неповний перелік жахливих наслідків, з якими стикаються сьогодні чимало українців і які ще довго будуть відгукуватися в майбутньому.
15 Червня, 2022 р., 20:56
Нещодавно керівництво області отримало від одного з національних операторів ринку нафтопродуктів запит про допомогу в забезпеченні логістики швидкого постачання пального.
15 Червня, 2022 р., 16:18
На Закарпатті тривають заходи щодо запобігання та припинення жебракування дітей. Зокрема, фахівці служб у справах дітей РВА, органів місцевого самоврядування та підрозділів обласного управління Нацполіції провели оперативно-профілактичні відпрацювання «Малюк».
15 Червня, 2022 р., 08:42
Днями у Лікарні святого Мартина у місті Мукачево встановили та ввели в експлуатацію сучасну ангіографічну систему вартістю понад 8 млн 700 тис. грн, яку для закладу закупили за кошти держбюджету. Об’єкт та оснащення під час свого робочого візиту на Закарпаття оглянув міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко.
15 Червня, 2022 р., 08:41
Кожен українець має змогу потрапити до лікаря незалежно від місця перебування та укладеної декларації. Звертайтесь до найближчого закладу, охорони здоров'я, який надає первинну медичну допомогу без укладання нової декларації.
15 Червня, 2022 р., 08:39
Цьогоріч замість ЗНО випускники складатимуть національний мультипредметний тест, що міститиме три блоки питань: з української мови, історії України й математики.
14 Червня, 2022 р., 14:11
Сплачуємо податки = рухаємо економіку = наближаємо перемогу. Зрозумілішим за цю формулу є лише держсервіс після нашої добірки на Гіді. Вона вже тут, до речі. Для оподаткування фізичних осіб: ? реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП)/раніше індивідуальний податковий номер (ІПН) 
14 Червня, 2022 р., 13:37
На автошляхах області забезпечують можливість проїзду. Дорожні служби ліквідували ямковість на кількох напрямках у межах Батівської тергромади на Берегівщині, повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь