Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

13 Серпня, 2022 р., 20:55
На відпочинок до Польщі в супроводі дорослих поїхали 20 дітей, батьки котрих захищають нашу країну в складі Закарпатської 101-ї бригади ТрО. Про це повідомив очільник області Віктор Микита.
13 Серпня, 2022 р., 13:54
На території Закарпаття населенню заборонили відвідувати ліси. Таке рішення прийняла Рада оборони області.
12 Серпня, 2022 р., 16:02
Сьогодні, 12 серпня, на Хустщині відбулося масштабне навчальне заняття щодо організації заходів цивільного захисту, метою якого є підвищення рівня знань та вдосконалення навичок керівників органів управління з питань освіти та директорів закладів освіти.
12 Серпня, 2022 р., 15:52
Сьогодні під час робочої поїздки на Міжгірщину голова ОВА Віктор Микита провів планову зустріч із власниками та представниками фермерських господарств області, які спеціалізуються на вівчарстві, й очільниками громад, на територіях котрих розвивається цей вид діяльності.
12 Серпня, 2022 р., 08:25
Закарпаття готується прийняти естафету найпотужнішого виробника солі в Україні. Очільник області Віктор Микита повідомив, що на території Буштинської громади Тячівського району стартували роботи в межах інвестиційної угоди з ТОВ «КАТІОН ІНВЕСТ». 
11 Серпня, 2022 р., 20:50
У межах робочої зустрічі із керівництвом ОВА, провели нараду із головами громад, представниками освітньої галузі та лісгоспу для того, щоб обговорити підготовку до нового навчального року. Також на порядку денному торкнулись питань реконструкції приміщень для ВПО, релокації підприємств із інших регіонів, збільшення кількості робочих місць, залучення додаткових інвестицій задля розвитку місцевого бізнесу тощо.
11 Серпня, 2022 р., 13:55
Сьогоднішній спільний план роботи із керівництвом ОВА на Хустщині досить насичений. Після візиту до деревообробної компанії «Wood International», провели зустріч із керівниками місцевих держлісгоспів та деревообробних підприємств.
11 Серпня, 2022 р., 13:23
Під час робочої поїздки на Хустщину очільник ОВА Віктор Микита відвідав підприємство «Wood international», яке спеціалізується на виробництві заготовок для бочок, а також альтернативних виробів для дозрівання вина.
10 Серпня, 2022 р., 23:36
Сьогодні перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький поспілкувався із представниками дорожніх служб, підрядниками, рятувальниками та правоохоронцями, які спільно в осінньо-зимовий період дбають про безпеку руху на автошляхах області.
10 Серпня, 2022 р., 19:38
ЦНАПи області продовжують безперебійно забезпечувати населення швидким та комфортним сервісом. За сім місяців 2022 року необхідні послуги отримала вже 215 591 особа, повідомляє заступник голови ОВА Олександр Пацкан.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь