Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

29 Червня, 2022 р., 14:07
Відтепер основні дати вступної кампанії для обраної траєкторії вступу, контакти служби підтримки чи відеоінструкції з реєстрації електронних кабінетів можна знайти у чат-боті «ОсвітаВсім», який створив ДП «Інфоресурс». Бот доступний у месенджері телеграму та прив'язаний до фейсбук-сторінки ДП «Інфоресурс».
29 Червня, 2022 р., 09:04
Заступник очільника області Василь Іванчо прокоментував ситуацію щодо наявності пального на АЗС Закарпаття:
29 Червня, 2022 р., 09:01
Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита провів планову робочу зустріч з начальником Управління поліції в області Саболч-Сатмар-Берег, бригадним генералом Йожефом Форкошом, начальником Прикордонної служби Угорщини Йожефом Галом та представником Генерального консульства Угорщини в м. Ужгород.
28 Червня, 2022 р., 16:05
Щонайменше 7 тисяч дітей шкільного віку планують оздоровити на Закарпатті цього року. Аби літня оздоровча кампанія пройшла успішно, в регіоні функціонує відповідний Координаційний штаб. Про це на брифінгу розповів заступник голови ОВА Петро Добромільський.
28 Червня, 2022 р., 14:06
Керівництво області системно допомагає нашим військовим формуванням підвищувати обороноздатність шляхом покращення матеріально-технічного забезпечення.
28 Червня, 2022 р., 13:43
Понад 3 млн українців відвідали Гід з державних послуг. Цієї цифри Гід досяг менше ніж за рік. Щодня команда Мінцифри доповнює та оновлює Гід у режимі реального часу для того, щоб взаємодія держави та громадян була комфортнішою і простішою.
28 Червня, 2022 р., 09:35
Війна перекреслила свята й вихідні, стерла дати і залишила лише цифри – 125-й крок до перемоги… Але сьогодні особливий день, бо 28 червня вшановуємо основний державний документ, що визначає права та свободи громадян, які зараз виборюємо кров’ю – Конституцію України.
27 Червня, 2022 р., 16:20
Усього за кілька місяців на Закарпаття переїхало 358 підприємств. 
27 Червня, 2022 р., 14:19
Уперше для абітурієнтів на Закарпатті доступна спеціальність «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво». Готуватимуть майбутніх операторів, режисерів кіно та телебачення в Ужгородському інституті культури і мистецтв. Про це сьогодні розповіли на брифінгу заступник голови ОВА Ігор Шинкарюк та директорка УжІКіМ Наталія Шетеля.
27 Червня, 2022 р., 13:14
Центр Дія.Бізнес в Ужгороді продовжує надавати необхідну підтримку підприємцям. Від початку повномасштабного вторгнення РФ фахівці опрацювали понад 270 звернень, інформує заступник голови Закарпатської ОВА Олександр Пацкан.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь