Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

30 Січня, 2023 р., 18:27
Щодня українські митники здійснюють сотні операцій з контролю та переміщення вантажів через кордони, протидіють контрабанді та порушенням митних правил. Все це для того, щоб забезпечити швидке надходження гумдопомоги, а також роботу бізнесу всередині країни.
30 Січня, 2023 р., 12:38
Міністерство охорони здоров’я України нагадує, що під час воєнного стану встановлення інвалідності або проведення медико-соціальної експертизи українців, які вимушено перебувають за кордоном, МСЕК здійснюють екстериторіально і заочно.
30 Січня, 2023 р., 10:40
Закарпатці можуть безоплатно обміняти старі лампи розжарювання на сучасні економні в найближчому відділенні Укрпошти.
29 Січня, 2023 р., 14:02
У День пам’яті Героїв Крут Президент Володимир Зеленський ушанував пам'ять полеглих у боротьбі за незалежну Україну під час Української революції 1917–1921 років.
29 Січня, 2023 р., 09:49
Перші «кіборги». 29 січня 1918 року українські воїни, юнаки та студенти, проявили небачену стійкість і самопожертву – зупинили наступ більшовиків у нерівному бою під Крутами.
27 Січня, 2023 р., 22:42
Закарпаття завжди було привабливим для інвесторів. На цьому наголосив заступник голови ОВА Василь Іванчо під час зустрічі із власником азербайджанської будівельної компанії «Caspian Service» Чінгізом Кішієвим.
27 Січня, 2023 р., 18:41
На Закарпатті для студентів відкривають Зимову ІТ-школу. Набір майбутніх фахівців на п’ятиденний інтенсив уже стартував, повідомив заступник голови обласної військової адміністрації Олександр Пацкан.
26 Січня, 2023 р., 16:01
В межах співпраці Міністерства охорони здоров’я України та громадської організації “INSCIENCE” за фінансової підтримки Світового банку та Швейцарської конфедерації реалізується комунікаційна кампанія “Бережи себе” (Ознайомитись можна за посиланням https://inscience.io/en/berezhy-sebe/).
26 Січня, 2023 р., 09:40
Процедура всиновлення або встановлення опіки загалом є складною та довготривалою. На період воєнного стану в Україні її спростили для тих дітей, які залишилися без батьківського піклування внаслідок того, що місцезнаходження батьків чи законних представників наразі невідоме. Така форма опіки має назву «тимчасове влаштування», а перелік необхідних документів при її оформленні зменшений.
25 Січня, 2023 р., 18:47
Сьогодні за участі Першої Леді Олени Зеленської та Віце-прем’єр-міністра з відновлення України – Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Олександра Кубракова було презентовано нові розділи Альбому, які стосуються облаштування вулиць, громадських просторів та будівель.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь