Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

20 Січня, 2023 р., 12:33
Національне інформаційне бюро при Мінреінтеграції нагадує, що дані військових, які ймовірно перебувають у полоні, слід повідомляти виключно українським профільним інституціям.
20 Січня, 2023 р., 09:26
Про ключові продовольчі виклики та шляхи їх подолання розповів Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський під час своєї промови на відкритті Міжнародного зеленого тижня (International Green Week).
19 Січня, 2023 р., 17:28
Для дітей із Тягинської громади Херсонської області, які на цих зимових канікулах відпочивають в Іршаві, організували заняття з музичної арттерапії. Їх за авторською методикою, котрій уже понад 30 років, проводить британський композитор Найджел Осборн.
19 Січня, 2023 р., 14:32
25 одиниць реабілітаційного обладнання придбано за кошти, зібрані через фандрейзингову платформу UNITED24. Сума закупівлі — 48 236 464 грн. Таке рішення ухвалено комісією з питань розподілу коштів для задоволення потреб охорони здоров’я.
18 Січня, 2023 р., 17:38
Сьогодні в Українському домі в Давосі відбулася панельна дискусія «Від захисту культурної спадщини України до сприяння інвестиційним перевагам у всьому світі».
18 Січня, 2023 р., 14:40
Масштабний проект відбудови України стане драйвером не лише для швидкого зростання України, але і новим поштовхом для європейської економіки. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час онлайн-виступу на сесії «Rebuilding Ukraine», що відбулась у межах Всесвітнього Економічного Форуму в Давосі за участі першої леді України Олени Зеленської, очільників USAID, ЄБРР, МВФ, Світового банку, ЄІБ, Міжнародної фінансової корпорації, представників держав-партнерів.
18 Січня, 2023 р., 13:05
Подати заявки на участь в акселераторі Impact Business зможуть підприємці, чиї бізнеси спрямовані на відновлення найбільш постраждалих під час війни галузей економіки.
18 Січня, 2023 р., 12:07
Синоптики попереджають про можливі підтоплення, зсуви й селі в області. А все через надмірні опади, котрі спостерігають відучора, 17 січня, та які продовжаться у найближчі два дні, зауважив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.
17 Січня, 2023 р., 19:54
Повномасштабна агресія росії проти України принесла багато страждань та випробувань, проте війна — не привід відкладати здоров'я на другий план. Турбота про своє здоров'я — внесок у наше майбутнє й одна з найкращих інвестицій у перемогу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь