Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Червня, 2023 р., 09:29
Верховна Рада України ухвалила закон про приєднання до Мінаматської конвенції про ртуть. Відповідно, з 1 січня 2024 року продаж і використання ртутних термометрів буде заборонений.
07 Червня, 2023 р., 09:27
Зарахування до шкіл можливе за заявою, навіть поданою електронною поштою.
07 Червня, 2023 р., 08:23
В Імстичеві на базі колишньої амбулаторії облаштували нове житло для вимушених переселенців. Днями заступник голови Закарпатської ОВА Петро Добромільський разом із партнерами з міжнародної організації ZOA Ukraine оглянули відремонтований шелтер у Білківській громаді.
06 Червня, 2023 р., 15:37
Система безоплатної правової допомоги запускає інформаційну кампанію про допомогу постраждалим від насильства. Кампанія складатиметься з двох частин: підтримка у випадках сексуального насильства, пов’язаного зі збройною агресією росії проти України та допомога постраждалим від домашнього насильства.
06 Червня, 2023 р., 09:18
Війна — це завжди горе, страждання та втрати.
06 Червня, 2023 р., 08:42
Сьогодні - День журналіста
05 Червня, 2023 р., 14:03
Навчально-науковий інститут права Українського державного університету імені Михайла Драгоманова у травні-червні 2023 року проводить Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю ПРАВО на життя» (далі – Конкурс).
05 Червня, 2023 р., 09:03
Сотні людей з різних регіонів країни в недільний ранок вийшли на старт разом зі своїми сім’ями та дітьми, щоб підтримати воїнів та маленького хлопчика Йосипа, який потребує реабілітації. Приємно відзначити, що кількість охочих долучитися до забігу щороку зростає. А цього разу учасників рекордно багато. І всі вони бігли назустріч перемозі.
04 Червня, 2023 р., 11:09
Офіс Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Міністерство соціальної політики та Офіс Президента України за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) обʼєднують зусилля, щоб якомога більше українських дітей зростали в родинах, отримуючи любов, захист і турботу, на які вони заслуговують.
02 Червня, 2023 р., 09:02
У Міжнародний день захисту дітей, 1 червня, запущено експериментальний проект для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки «Монетизація дитячого оздоровлення за принципом «гроші ходять за дитиною». Держава запустила програму єОздоровлення, тобто гроші на відпочинок і оздоровлення дітей будуть надаватись батькам.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь