Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

20 Червня, 2023 р., 14:43
Які нові соцгарантії захисники та члени їхніх родин уже можуть отримати через портал «Допомога Закарпаття»?
20 Червня, 2023 р., 14:34
Хочете почати торгівлю на фондовому ринку, відновити обіг цінних паперів чи створити організацію професійних учасників ринку капіталів, але не знаєте, з чого почати?
20 Червня, 2023 р., 08:52
Міністерство освіти і науки України та Смітсонівський інститут (США) підписали Меморандум про співпрацю з метою розвитку наукової освіти.
19 Червня, 2023 р., 19:54
Максимальна кількість реабілітаційних циклів за двома та більше напрямами для людей із травмами спинного мозку, важкими черепно-мозковими травмами та ампутаціями збільшена з двох до восьми на рік. Відтепер цивільні та військові, які потребуватимуть тривалого відновлення, зможуть отримати безоплатну допомогу мультидисциплінарної команди фахівців протягом необхідного періоду.
19 Червня, 2023 р., 17:40
Українці, які знайшли тимчасовий прихисток у Польщі, можуть звернутися  за консультаціями на гарячу лінію Міжнародної організації з міграції.
19 Червня, 2023 р., 13:35
Заклади первинної медичної допомоги Закарпаття мають можливість покращити свій матеріально-технічний стан, оновити та модернізувати інфраструктуру завдяки реалізації спільного проєкту МОЗ та Світового банку «Зміцнення системи охорони здоров’я та збереження життя» (HEAL Ukraine). Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.
19 Червня, 2023 р., 12:37
Мінцифри та Фонд гарантування вкладів працюють над новою послугою в Дії — вкладники збанкрутілих банків зможуть подати заяву на відшкодування вкладу у кілька кліків.
18 Червня, 2023 р., 12:03
В Ужгороді відбудеться регіональний семінар стосовно впровадження енергоефективних публічних закупівель для зеленої відбудови відбудеться.
16 Червня, 2023 р., 16:10
В Хусті представили проєкт «Custody Records», який реалізували на базі оновленого районного управління поліції.
16 Червня, 2023 р., 14:29
Тут у межах проєкту провели ремонт будівлі, внутрішніх приміщень для особового складу, техблоку тощо. Сучасні технології та зручні робочі місця для правоохоронців – це європейські стандарти, до яких ми прагнемо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь