Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

03 Липня, 2023 р., 10:38
За дорученням голови ОВА Віктора Микити робоча група провела збір інформації щодо реалізації нафтопродуктів на території області, зокрема й можливого факту потрапляння неякісного пального на АЗС.
29 Червня, 2023 р., 09:37
Закарпатці та вимушені переселенці, які постраждали від різних видів насильства або торгівлі людьми, можуть звернутися до спеціалізованих служб підтримки.
29 Червня, 2023 р., 09:29
Щеплення проти дифтерії, правця та кашлюка входить до Календаря профілактичних щеплень та є безоплатним. Згідно з національним календарем щеплень, вакцина АКДП вводиться у віці 2, 4, 6 і 18 місяців, потім у 6 років проводиться ревакцинація вакциною АДП (дифтерія-правець), а в 16 років — вакциною АДП-М (проти правця та дифтерії зі зменшеним вмістом антигена, що використовується для дорослих).
29 Червня, 2023 р., 08:34
Для забезпечення більш коректного та ефективного призначення інсулінів та їх подальшого відшкодування за програмою реімбурсації з 1 липня у плані лікування інсулінозалежних пацієнтів буде обов’язково вказуватися категорія таких пацієнтів.
28 Червня, 2023 р., 19:15
Продовжуємо допомагати Херсонщині та її мешканцям, які постраждали після російського теракту на Каховській ГЕС.
28 Червня, 2023 р., 10:01
З нагоди 27-ї річниці Дня Конституції голова Хустської РВА Віктор Сабадош, голова Хустської районної ради Назарій Павлій, секретар Хустської міської ради Василь Губаль та працівники культури поклали квіти до пам’ятника Тарасу Шевченку – борцеві за незалежність і свободу українського народу.
27 Червня, 2023 р., 16:22
Закрити ФОП тепер можна усього за кілька кліків і не очікувати добу, допоки державний реєстратор опрацює заяву. На порталі Дія стартувала нова автоматична послуга для підприємців.
27 Червня, 2023 р., 14:32
У Закарпатській області понад 1200 вимушених переселенців знайшли роботу через спеціальний чат-бот.
27 Червня, 2023 р., 14:04
Офіс з розвитку підприємництва та експорту спільно з Visionest Institute (Естонія) запрошують осіб, зацікавлених розпочати або розвинути власну професійну консультаційну діяльність у сфері експорту та які мають на меті допомагати українським підприємцям опановувати закордонні ринки та посилювати експортну спроможність українських компаній на практично-освітню програму Export Consultants Mastery.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь