Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

18 Вересня, 2023 р., 09:45
Закарпаття стане пілотним регіоном для запровадження судових засідань онлайн у центрах надання адміністративних послуг. Перспективи появи такого сервісу обговорили сьогодні в ОВА.
15 Вересня, 2023 р., 09:04
Завдяки йому воїни зможуть закрити свої базові потреби на передовій: прийняти гарячий душ, попрати й висушити одяг. Це одночасно лазня та перукарня на колесах, зазначив очільник краю Віктор Микита.
15 Вересня, 2023 р., 09:03
Європейський інвестиційний банк профінансує найкращі проєкти з енергоефективності: відбір заявок триває до 10 грудня 2023 року.
15 Вересня, 2023 р., 09:02
Підозрюєте, що ремонт доріг у вашому місті проводять незаконно? Перевіряйте, наскільки прозорими є автодорожні роботи, за допомогою Open Data Toolkits.
 
13 Вересня, 2023 р., 15:45
Статистичне пілотне опитування про зайнятість та безробіття українців уперше проходить в онлайн-форматі. Це важливий крок у масштабній трансформації Держстату, яка дасть змогу отримувати інформацію в реальному часі, швидко її аналізувати й обробляти. Тож українці віком від 15 років зможуть долучитися до опитування в зручний час просто зі смартфона з будь-якої країни світу.
13 Вересня, 2023 р., 15:31
Благодійний забіг West Carpathian Marathon на підтримку ЗСУ пройде 24 вересня за маршрутом Буштино – Вишково – Велятино – Хуст.
13 Вересня, 2023 р., 15:29
Електроенергії, виробленої українськими електростанціями, зараз достатньо для забезпечення потреб споживачів. У денні години спостерігається профіцит потужностей, а тому застосування відключень з 1 жовтня у будь-якому з регіонів країни не планується.
 
13 Вересня, 2023 р., 14:40
Упродовж травня-жовтня 2023 року Мінсоцполітики пілотує Державний стандарт соціальної послуги супроводу сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Це - одна з найзатребуваніших соціальних послуг. Новий стандарт дозволить актуалізувати її та зробити акцент на розвитку  батьківських компетенцій. Результат пілоту презентували сьогодні за участі Міністра соціальної політики Оксани Жолнович. На заході також вручили сертифікати та подяки  соціальним працівникам, які беруть участь у пілоті.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь