Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Вересня, 2023 р., 15:01
У Міноборони України розробили спеціальний порадник для сімей військових. Він містить важливу інформацію та рекомендації для тих, у кого рідна чи близька людина доєдналася до лав ЗСУ.
21 Вересня, 2023 р., 15:00
Сплачуйте штрафи за адмінпорушення без походів до суду, черг та папірців
 
21 Вересня, 2023 р., 14:45
Упродовж травня-жовтня 2023 року Мінсоцполітики пілотує Державний стандарт соціальної послуги супроводу сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах. Це - одна з найзатребуваніших соціальних послуг. Новий стандарт дозволить актуалізувати її та зробити акцент на розвитку  батьківських компетенцій. Результат пілоту презентували сьогодні за участі Міністра соціальної політики Оксани Жолнович. На заході також вручили сертифікати та подяки  соціальним працівникам, які беруть участь у пілоті.
21 Вересня, 2023 р., 14:39
Маєш ще понад тиждень, щоб подати документи до профтехів і здобути круту професію, що потрібна країні в часи війни і в період відбудови.
21 Вересня, 2023 р., 14:37
На випадок аварійних відключень електроенергії в лікарнях Закарпатської області вже є близько 160 генераторів.
 
21 Вересня, 2023 р., 13:35
Відділення Національної служби посередництва і примирения в Закарпатській області інформує, що 05 вересня 2023 року оприлюднено законопроєкт «Про колективні трудові спори», ознайомитись з яким можна за
21 Вересня, 2023 р., 13:34
В Україні від початку 2023 року реєструють зростання кількості випадків кору – дуже заразного та небезпечного захворювання, від якого можна уберегтися завдяки вакцинації.
 
21 Вересня, 2023 р., 11:30
Фізичні документи нерідко губляться або пошкоджуються. Особливо актуальна така проблема для українців нині, в умовах повномасштабної війни. І лишитися без документів — неприємний досвід. Втім, це можна легко виправити. Адже громадяни мають можливість отримати дублікати документів, у тому числі – свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану та витягів з Державного реєстру актів цивільного стану громадян. І все це можна замовити усього за кілька кліків, не виходячи з дому.
21 Вересня, 2023 р., 11:17
До уваги внутрішньо переміщених осіб на виконання Постанови Кабінету Міністрів України від 4 серпня 2023 року №812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб» стартує подання документів для формування Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Хустській районній військовій адміністрації

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь