Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

04 Вересня, 2023 р., 11:23
Пасажири з картками Visa Signature, Visa Infinite, Visa Platinum або Visa Platinum Business матимуть вже звичну знижку -50% на виклик Bolt до/з залізничних вокзалів у Києві (Центральний, Південний та Дарниця), Дніпрі, Львові, Одесі, Івано-Франківську, Ужгороді, Полтаві та Кривому Розі.
 
04 Вересня, 2023 р., 11:21
Новий навчальний рік проходитиме за підвищених заходів безпеки. У низці закладів освіти вже готові укриття, у яких діти та вчителі зможуть сховатися у разі оголошення повітряної тривоги.
01 Вересня, 2023 р., 16:29
На Закарпатті близько 3 900 дітей отримали щеплення проти кору, паротиту та краснухи в межах catch-up кампанії з вакцинації. За півтора місяця від її старту в регіоні вдалося імунізувати майже 30% молодшого населення, яке не мало необхідних щеплень відповідно до Національного календаря.
 
01 Вересня, 2023 р., 13:45
Мікро-, малий та середній бізнес — це основа економіки України. Тому важливо створити умови для швидкого розвитку таких підприємств і допомогти їм залучити нових клієнтів та інвесторів. Для цього запускаємо національну акселераційну програму «Власне», яка містить освітню, менторську та фінансову підтримку.
01 Вересня, 2023 р., 13:32
10 вересня в Ужгороді відбудуться спортивні змагання зі стронгмену серед ветеранів «Сильні України»
 
01 Вересня, 2023 р., 13:01
На черговому засіданні колегії Міністерства охорони здоров’я України під головуванням Міністра охорони здоров’я Віктора Ляшка були розглянуті результати міжнародного співробітництва та євроінтеграційних процесів у сфері охорони здоровʼя, ситуація з наданням медичної допомоги у разі гострого мозкового інсульту та стан реалізації Програми медичних гарантій.
 
01 Вересня, 2023 р., 11:33
У Києві відбувся міжнародний воркшоп із відбудови шкіл, який стане початком архітектурної трансформації закладів освіти. У події взяли участь Віце-прем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти науки та технологій — Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров і Міністр освіти і науки Оксен Лісовий, українські архітектори та міжнародні спеціалісти.
31 Серпня, 2023 р., 13:05
Щороку в першу неділю вересня в Україні відзначають День підприємця. Напередодні професійного свята керівництво Закарпаття привітало й відзначило представників бізнесу нашого краю.
31 Серпня, 2023 р., 11:23
Закарпаття разом із 14 іншими регіонами України продовжує відновлювати населені пункти Херсонщини.
31 Серпня, 2023 р., 11:09
Якщо ви вирішили виїхати з України на своєму автомобілі, для початку перевірте, чи є у вас всі необхідні документи на авто.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь