Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

08 Вересня, 2023 р., 09:32
Перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький під час зустрічі з аташе із зовнішньоекономічних питань Генконсульства Угорщини в Ужгороді Александрою Чізмадіа розповів про напрацювання, які має ОВА в цьому напрямку.
07 Вересня, 2023 р., 08:10
Відтепер переливати кров зможуть не лише люди з медичною освітою, а й військовослужбовці, які пройшли необхідне навчання. Відповідна постанова була прийнята Урядом.
 
06 Вересня, 2023 р., 10:40
ДПУ «Міжнародний дитячий центр «Артек» з 4 вересня 2023 р. запрошує на роботу: педагогічних працівників в Інноваційний освітній центр
 
05 Вересня, 2023 р., 13:05
Запускаємо функцію шерингу студентського в Дії. Відтепер студенти можуть надсилати копію студентського квитка в кілька кліків через Дію. А компанії й установи — отримувати такі копії за секунди в систему організації або на електронну пошту.
 
05 Вересня, 2023 р., 10:52
Майже 1 млрд грн грантових коштів від держави на започаткування або розвиток бізнесу отримають 4 000 цьогорічних переможців грантової програми “Власна справа”. Про це повідомила заступник Міністра економіки України Тетяна Бережна.
05 Вересня, 2023 р., 08:36
Усі заклади Закарпатської області, де надають послуги з психічного здоров'я та психосоціальної підтримки, з'являться на зручній інтерактивній мапі. Картування таких осередків передбачає Всеукраїнська програма підтримки ментального здоров’я «Ти як?», ініційована першою леді Оленою Зеленською.
04 Вересня, 2023 р., 16:29
Деякі категорії сімей отримуватимуть допомогу від держави на порталі Дія. Запустили 4 соціальні онлайн-сервіси. На порталі Дія доступні:
 
04 Вересня, 2023 р., 15:00
У серпні на гарячі лінії Мінреінтеграції надійшло близько 50 тисяч звернень. Йдеться про дзвінки та повідомлення на гарячу лінію з кризових питань, гарячу лінію Уповноваженого з питань ВПО та гарячу лінію Уповноваженого зі зниклих безвісти.
 
04 Вересня, 2023 р., 13:12
МОЗ нагадує, що на період дії воєнного стану процедура проведення медико-соціальної експертизи спрощена. Зокрема, медико-соціальна експертна комісія (далі – МСЕК) здійснює свої функції за принципом екстериторіальності. Інакше кажучи, людина може пройти медико-соціальну експертизу незалежно від місця реєстрації, а за місцем фактичного перебування особи. Крім того, якщо пацієнт не має змоги особисто прийти на огляд МСЕК, рішення ухвалюється заочно на підставі направлення лікарсько-консультативної комісії закладу охорони здоров’я.
04 Вересня, 2023 р., 11:24
- допомога при усиновленні дитини;

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь