Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

21 Серпня, 2023 р., 10:17
Поради щодо цього підготували в межах проєкту «Ти як?» за ініціативи Першої леді Олени Зеленської ⤵️Коли людина втрачає когось із близьких або ж опиняється у ситуації, яка загрожує життю, чи стає свідком смерті інших, у неї може сформуватися синдром вцілілого. Вона знецінює власний негативний досвід, відчуває сором і провину, оскільки вважає, що не доклала зусиль, аби врятувати комусь життя.
20 Серпня, 2023 р., 15:44
Сьогодні на Закарпаття прибули пʼять потягів з 440 дітьми з Дніпропетровщини, Херсонщини, Запоріжжя, Одещини, Київщини та інших регіонів країни.
18 Серпня, 2023 р., 10:44
Майже у всіх громадах області створили комісійні групи для проведення таких комплексних обстежень. До їхнього складу увійшли представники органів місцевого самоврядування, управлінь освітою, фахівці територіальних підрозділів обласних ГУ Держпродспоживслужби та ДСНС.
18 Серпня, 2023 р., 10:37
Проєкт орієнтований на людей поважного віку, котрі нерідко піддаються впливу шахраїв. Злочинці грають на почуттях, емоціях людей, користуються їхньою довірливістю, щоб потім отримати особисті дані, паролі та заволодіти коштами, майном тощо.
18 Серпня, 2023 р., 10:36
Малюнок до неї створила українська художниця Зінаїда Кубар. "Україна - Мати" в своєму новому образі — це про переосмислення минулого, про нову епоху для кожного українця та українки, і, враховуючи реакцію за поребриком, відповідь на "кієв за трі дня", — говорить керівник оператора Ігор Смілянський.
17 Серпня, 2023 р., 15:40
Ветеранам війни, учасникам бойових дій, жертвам нацистських переслідувань, громадянам, які мають особливі заслуги перед Батьківщиною, та деяким іншим категоріям осіб передбачена разова грошова допомога до Дня Незалежності України.
17 Серпня, 2023 р., 09:23
 «Завдання дорослих і всієї системи освіти — надати дітям усю можливу інформацію про те, як залишатися в безпеці. Частина вчителів вже активно займається мінною просвітою, але наша мета — охопити кожну школу, кожен клас і кожну дитину», — зазначив міністр освіти і науки України Оксен Лісовий.
15 Серпня, 2023 р., 16:55
Сказ – це невиліковне вірусне захворювання, яким людина може заразитися від диких або домашніх тварин.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь