Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

11 Грудня, 2021 р., 13:07
Вчора Президент України Володимир Зеленський підписав Указ про призначення Віктора Микити головою Закарпатської обласної державної адміністрації.
10 Грудня, 2021 р., 16:10
Вагітні жінки частіше мають ускладнення від COVID-19. Це несе загрозу для здоров’я матері та її майбутньої дитини.
10 Грудня, 2021 р., 14:44
Українці вже відкрили понад 302 тисячі віртуальних карт для отримання виплати за програмою єПідтримка. Про це інформує Олександр Пацкан, заступник голови Закарпатської ОДА.
10 Грудня, 2021 р., 11:27
    10 грудня 1948 Генеральна Асамблея ООН прийняла Загальну  декларацію прав людини, яка включає широкий перелік політичних, громадянських, соціальних, культурних та економічних прав і свобод. Декларація стала символом надії та віри мільйонів людей у краще майбутнє, більш справедливий і гуманний світ. Її положення заклали основу для прийняття низки важливих міжнародних документів у сфері прав людини, становлення нової галузі права – міжнародного захисту прав людини.
10 Грудня, 2021 р., 11:01
Імунізація населення продовжується щоденно у різних куточках області. Для зручності і безпечного виконання щеплень у Закарпатті розгорнута розгалужена вакцинальна мережа.
09 Грудня, 2021 р., 20:11
В області спостерігають позитивну динаміку щодо вакцинації населення. Про це повідомив заступник голови Закарпатської ОДА Олександр Пацкан. 
09 Грудня, 2021 р., 14:59
Автошлях регіонального значення Р-21 Долина – Хуст поєднує Закарпаття та Івано-Франківщину. Тут реалізація масштабного національного проєкту з відновлення дорожньої інфраструктури майже завершена.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь