Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

17 Травня, 2022 р., 17:53
Сьогодні в Хустському районі невимовно сумно й боляче… Із Донбасу привезли тіла аж трьох наших захисників для того, щоб віддати їм шану й належно провести в останню путь.
17 Травня, 2022 р., 10:26
У Закарпатській області Центр правової підтримки осіб, постраждалих внаслідок військового вторгнення, розширив напрямки роботи. Про це йшлося на зустрічі заступника голови ОВА Петра Добромільського з деканом юридичного факультету Ужгородського національного університету Ярославом Лазуром та координаторкою роботи Центру Наталією Петрецькою.
15 Травня, 2022 р., 16:24
У День пам’яті жертв політичних репресій очільник області Віктор Микита зустрівся з Іваном Коршинським, головою Закарпатської крайової організації Всеукраїнського товариства політичних в'язнів і репресованих.
15 Травня, 2022 р., 13:43
Щороку в третю неділю травня вшановуємо День пам’яті жертв політичних репресій.
15 Травня, 2022 р., 13:42
Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита відвідав центр тактичної підготовки на базі обласного управління патрульної поліції. Двадцятьом нацгвардійцям очільник краю вручив сертифікати про завершення курсу інструкторів з тактичної, вогневої та домедичної підготовки.
13 Травня, 2022 р., 22:36
Голова ОВА Віктор Микита передав Управлінню патрульної поліції в Закарпатській області бронежилети й тактичні аптечки для поліцейських, яких відряджають у райони ведення бойових дій.
13 Травня, 2022 р., 20:35
Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет підписав наказ МОН, яким затверджено календарний план організації та проведення у 2022 році національного мультипредметного тесту (НМТ).
13 Травня, 2022 р., 17:33
Допомога внутрішньо переміщеним особам, які проживають на Закарпатті, – тема зустрічі заступника голови ОВА Петра Добромільського з представниками італійських організацій та Благодійного фонду «Сучасна Україна».
13 Травня, 2022 р., 17:32
На контрольно-пропускному пункті «Ужгород» дорожні служби розширили смугу для руху великогабаритного транспорту. Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.
13 Травня, 2022 р., 09:11
Пожежі в екосистемах стали основною темою розширеної онлайн-наради під головуванням очільника ДСНС України Сергія Крука.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь