Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

13 Травня, 2022 р., 09:10
Франція передала сучасний реанімобіль для закарпатських військових. За словами очільника області Віктора Микити, спецтранспорт невідкладно відправлять бійцям на передову.
13 Травня, 2022 р., 08:09
Маріупольський драмтеатр переїхав в обласний центр Закарпаття через те, що російські військові тимчасово окупували місто і знищили будівлю під час блокади.
12 Травня, 2022 р., 09:11
У Ситуативно-аналітичному центрі презентували спеціальний чат-бот: @RobotaVZakarpattiBot
11 Травня, 2022 р., 13:53
Партнери з району Каунас Литовської Республіки передали для бійців 101-ї Закарпатської окремої бригади тероборони ЗСУ позашляховик та карету швидкої допомоги. Про це повідомив очільник області Віктор Микита.
11 Травня, 2022 р., 13:52
Інколи в оголошеннях з’являються пропозиції про продаж продуктів та речей, які були отримані безоплатно як гуманітарна допомога. Такі дії - незаконні.
11 Травня, 2022 р., 11:38
Про перспективи створення індустріальних парків на Закарпатті заступник голови ОВА Василь Іванчо спілкувався з Антоном Клещовим, національним координатором проєкту ООН з промислового розвитку (ЮНІДО) «Глобальна програма екоіндустріальних парків в Україні: впровадження на місцевому рівні».
11 Травня, 2022 р., 09:08
Очільник області Віктор Микита зустрівся з Генконсулом Угорщини в Ужгороді Йожефом Бачкаі, консулом Угорщини в Ужгороді Александрою Чізмадіа, президентом-директором Угорської екуменічної служби допомоги в Україні Ласлом Легелом, представниками фінської організації FCA Finn Church Aid Яном де Вайгемакером та Джуні Хембергом.
11 Травня, 2022 р., 09:06
У перші дні війни на Закарпатті розгорнув свою роботу Оперативний штаб, що діє на базі Держекоінспекції. Його мета – фіксувати порушення у сфері охорони навколишнього середовища, які виникли в Україні у зв’язку з воєнними діями. Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.
10 Травня, 2022 р., 09:12
Близько 1 500 осіб звернулися на обласну «гарячу лінію» з безоплатної правової допомоги протягом місяця. Про це повідомив заступник голови Закарпатської ОВА Петро Добромільський.
10 Травня, 2022 р., 09:11
Сьогодні, коли триває посівна, наявність нафтопродуктів є важливою для виконання усіх запланованих етапів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь