Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

06 Січня, 2023 р., 15:56
Місцевий бізнес уже подає заявки на відшкодування вартості за придбані альтернативні джерела енергії. Заступник голови ОВА Василь Іванчо повідомив, що лише за п'ять днів у проєкті «Energy help» на порталі «Допомога Закарпаття» зареєструвалися 24 підприємці.
04 Січня, 2023 р., 19:39
Сьогодні Центр легеневих хвороб в Ужгороді отримав потужний дизельний генератор. Сучасний обладнання закладу передав заступник голови Закарпатської ОВА Петро Добромільський.
03 Січня, 2023 р., 16:33
Сьогодні перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький узяв участь у відкритті дитячого майданчика в Хусті.
03 Січня, 2023 р., 12:18
Міністерство охорони здоров’я України разом із Медичними закупівлями України запустили пілот системи обліку ліків та медичних виробів «e-Stock». Головний споживач функціонала – заклади охорони здоров’я. Через систему «e-Stock» вони подаватимуть запити щодо необхідних ліків та медичних виробів, що закуповуватимуться за державний кошт. Це дозволить оптимізувати процес збору потреб, зробити його якіснішим та більш системним.
02 Січня, 2023 р., 16:23
Комплексна підтримка родин загиблих військових сьогодні особливо важлива. На цьому наголосив заступник голови ОВА Петро Добромільський під час зустрічі з батьками полеглого льотчика Андрія Люташина.
01 Січня, 2023 р., 13:03
Сім хлопчиків та три дівчинки народилися у новорічну ніч у Закарпатській області. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив голова ОВА Віктор Микита.
31 Грудня, 2022 р., 11:50
Сьогодні на Закарпатті з робочою поїздкою перебуває Віцепрем’єр-міністерка – Міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.
29 Грудня, 2022 р., 15:37
Минулого тижня вся Україна привітала з професійним святом наших героїв сьогодення — енергетиків. Як і захисники на фронті, енергетики ведуть боротьбу з ворожими планами залишити нашу країну в повній темряві. Та ми знаємо, що насамперед світло — всередині кожного з нас.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь