Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

29 Грудня, 2022 р., 09:34
Підтримка ІТ-фрилансерів може стати драйвером розвитку бібліотечної сфери Закарпаття. Заступник голови ОВА Олександр Пацкан повідомив, що в Обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Ф. Потушняка в Ужгороді планують створити коворкінг для айтівців.  
28 Грудня, 2022 р., 15:42
Закарпаття отримало партію генераторів від європейських партнерів. Ідеться про 18 альтернативних джерел енергії, які вже доставили у соціальні заклади регіону, повідомив заступник голови ОВА Петро Добромільський.
27 Грудня, 2022 р., 12:23
В Україні продовжують екстрені відключення електрики. Це може застати зненацька, в тому числі, коли ви користуєтесь банкоматом або терміналом. Тож уявіть, ви приходите до терміналу покласти гроші на картку. Половину суми вже внесли, і раптом операція зірвалася через відключення світла. Що робити?
26 Грудня, 2022 р., 16:45
Національний проєкт з медіаграмотності «Фільтр» та платформа онлайн-освіти Prometheus підготували для вас безкоштовний відеокурс «Медіаграмотність: як не піддаватися маніпуляціям?» 📚 Щоб прокачати вашу медіаграмотність на повну, ми залучили провідних експертів з теми, які мають різний досвід та підходи. Курс стане в пригоді всім, хто хоче навчитися фільтрувати інформацію, ухвалювати правильні рішення та бути ефективним бійцем на інформаційному фронті.
26 Грудня, 2022 р., 14:09
У Закарпатській області розпочався конкурсний відбір з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених громадськими об’єднаннями та благодійними організаціями, діяльність яких має соціальну спрямованість. На їх реалізацію надаватиметься фінансова підтримка за рахунок коштів обласного бюджету у 2023 році.
24 Грудня, 2022 р., 16:06
Закарпаття отримало гуманітарний вантаж від партнерів з Акредитованого відокремленого підрозділу Угорської екуменічної служби допомоги в Україні. Про це повідомив очільник області Віктор Микита.
22 Грудня, 2022 р., 13:47
Про нові можливості кредитування за програмою «Власний дім» Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА спілкувався з громадами і представниками Фонду інвестування об’єктів соціальної сфери та промисловості краю.
22 Грудня, 2022 р., 12:20
Сьогодні на зустрічі з представниками бізнесу керівництво Закарпатської ОВА презентувало програму підтримки місцевих підприємців в умовах енергетичної кризи – «Energy help».
20 Грудня, 2022 р., 16:46
У Горінчівській територіальній громаді запрацював Центр соціальної підтримки дітей та сімей «Домашнє тепло».
20 Грудня, 2022 р., 15:08
Міністерство соціальної політики інформує, що Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) разом із навчально-реабілітаційним центром „Джерело“ підготували брошуру „Набута інвалідність дитини. Поради батькам і фахівцям“.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь