Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

30 Липня, 2023 р., 10:00
Сьогодні на Тячівщині запрацювали дві альтернативні тимчасові переправи через річку Тересва.
29 Липня, 2023 р., 19:07
Курс з підтримки психічного здоров’я пацієнтів в Ужгороді, Мукачеві та Хусті опановують 90 фахівців з різних куточків області. Навчання проводять представники гуманітарної місії «Проліска» за підтримки проєкту «Психічне здоров’я для України».
 
29 Липня, 2023 р., 16:00
Україна вже зараз готується до деокупації своїх територій і розробляє візію та плани щодо їх реінтеграції.
 
29 Липня, 2023 р., 14:05
Під головуванням Віце-прем'єр-міністра України - Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України  Ірини Верещук відбулася нарада з питань ветеранської політики. У ній взяли участь представники Мінреінтеграції, Мінсоцу, Мінветеранів, МОЗ, МВС, Мінекономіки, Міноборони, Мінфіну, Офісу Президента, ДМС, ДПСУ, ЗСУ, Коордцентру психічного здоровʼя при Кабінеті Міністрів, Комітету ВР України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів, обласних військових адміністрацій та інші.
 
29 Липня, 2023 р., 12:02
З 31 липня Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України розпочинає тестування послуги електронна черга для перетину кордону автобусами на пункті пропуску «Ягодин – Дорогуськ». Щоб перетнути цей пункт пропуску з 1 серпня водіям чи логістам варто буде зареєструвати автобус в системі єЧерга та власне приїхати до кордону в зазначений у маршруті час.
28 Липня, 2023 р., 16:27
Сьогодні, 28 липня, вдруге відзначаємо День Української Державності
28 Липня, 2023 р., 16:25
На Закарпатті планують створити регіональний центр захисту прав людини, де місцеві мешканці та ВПО зможуть отримати необхідну підтримку.
28 Липня, 2023 р., 09:45
Повномасштабна війна вплинула як на життя закарпатців, так і на функціонування бізнесу. Нові виклики пов’язані насамперед зі збільшенням кількості населення, релокацією підприємств і відповідно – зі зростанням навантаження на соціально-економічну сферу регіону.
27 Липня, 2023 р., 16:17
За доручення голови Хустської РВА Віктора Сабадоша, перший заступник РВА Василь Мейсарош завітав до колективу Хустської центральної лікарні імені Віцинського О.П., аби висловити подяку і відзначити кращих працівників закладу з нагоди професійного свята.
27 Липня, 2023 р., 16:00
За перші шість місяців цього року в ЦНАПах області закарпатцям та вимушеним переселенцям надали близько 187 тисяч послуг. Найчастіше відвідувачі зверталися щодо реєстрації місця проживання, отримання соціальних і паспортних послуг, повідомив на брифінгу заступник голови ОВА Олександр Пацкан.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь