Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

13 Грудня, 2018 р., 17:05
До кінця року Міжнародний аеропорт «Ужгород» пройде експертизу світлосигнальної системи Найближчими днями буде проведено технічну експертизу обладнання світлосигнальної системи
13 Грудня, 2018 р., 09:32
 Галузь культури має у наступні три роки поповнитися новими закладами як мистецького та культурно-освітнього, так і науково-дослідного спрямування. Про це під час засідання Ради регіонального розвитку зазначив голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль.  
13 Грудня, 2018 р., 08:17
З метою надання практичної допомоги учнівській молоді з питання вибору майбутньої професії, 12 грудня, Хустською міськрайонною філією Закарпатського обласного центру зайнятості організовано та проведено презентацію Хустського професійного ліцею, для учнів випускних класів Драгівської і Золотарівської загальноосвітніх шкіл.   
12 Грудня, 2018 р., 16:57
Голова районної державної адміністрації Назарій Павлій провів щотижневу нараду за участі голови районної ради Юрія Іванчо та його заступника Михайла Калинича, першого заступника голови райдержадміністрації Віктора Сабадоша та заступника Михайла Поповича.
12 Грудня, 2018 р., 16:49
 12 грудня, у прес-центрі Закарпатської ОДА презентували чотири нові книжки закарпатських авторів – антологію «Літературне Закарпаття 2017», збірку ліричних поезій «Ріка травневої пори» Володимира Товтина, повісті і оповідання «Руки для майстра» Петра Ходанича та прозові твори «Стороннім вхід заборонено» Івана Яцканина. Книги побачили світ завдяки реалізації
12 Грудня, 2018 р., 08:16
У вівторок, 11 грудня, у Києві розпочалася Всеукраїнська конференція «Імплементація Конвенції про охорону нематеріальної культурної спадщини: підсумки та перспективи», організована Міністерством культури України спільно з Українським центром культурних досліджень.
12 Грудня, 2018 р., 08:11
 У вівторок відбулося навчання-семінар з питань цивільного захисту Закарпатської області у разі виникнення надзвичайної ситуації на Теребле-Ріцькій ГЕС для керівництва, посадових осіб структурних підрозділів державної адміністрації та керівниками органів місцевого самоврядування, які забезпечують виконання заходів цивільного захисту.
11 Грудня, 2018 р., 10:12
Протягом останніх кількох років галузь туризму отримала потужний поштовх до розвитку й у подальшому залишатиметься пріоритетною для керівництва області. На цьому під час засідання Ради регіонального розвитку Закарпаття наголосив керівник краю Геннадій Москаль.
10 Грудня, 2018 р., 08:21
10 грудня в Україні стартує Всеукраїнський тиждень права - масштабна серія заходів, покликаних сприяти підвищенню правової освіченості та правової свідомості громадян.  
07 Грудня, 2018 р., 09:43
Шановні колеги, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!   Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь