Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

28 Листопада, 2018 р., 16:01
Хочу поінформувати шановну читачку, що на початку липня ми домоглися прийняття другого пакету законів у рамках проекту Уряду та Мін’юсту #ЧужихДітейНеБуває. Новації цих законів покликані захистити економічні права найменших українців та убезпечити їх від можливого економічного насильства з боку дорослих.
27 Листопада, 2018 р., 09:32
Президент Петро Порошенко наголошує, що воєнний стан буде введений у декількох областях, лише у випадку наземної операції регулярних військ Росії за межами операції Об’єднаних сил і за межами незаконно анексованого Криму.
26 Листопада, 2018 р., 16:06
Голова облдержадміністрації підписав розпорядження «Про забезпечення повернення громадян України на територію України», яке стосується пересічників, котрі виїхали за межі України до вступу закону про легалізацію автомобілів з іноземною реєстрацією в законну силу.
26 Листопада, 2018 р., 14:53
 Профорієнтаційна  робота надзвичайно важлива для підростаючого покоління, адже молодь - це майбутнє нашої країни. Протягом цього тижня, провідними фахівцями з профорієнтації Хустської міськрайонної філії Закарпатського обласного центру зайнятості, у Хустській загальноосвітній середній школі № 2 та у Ізянському загальноосвітньому закладі I-III ступенів, проведено профорієнтаційні уроки, мета яких – ознайомлення старшокласників з регіональним ринком праці, найбільш затребуваними професіями на ринку, навчальними закладами району, які готують спеціалістів за цими професіями. 
26 Листопада, 2018 р., 14:47
           З метою інформування населення про розвиток сільського туризму та залучення до участі у цьому виді діяльності зацікавлених осіб, 23 листопада, у Хустській міськрайонній філії Закарпатського обласного центру зайнятості, проведено семінар для безробітних за участі начальника сектору туризму відділу культури і туризму Хустської райдержадміністрації Валерія Янюка.
26 Листопада, 2018 р., 11:37
Голова Хустської РДА Назарій Павлій взяв участь в урочистостях з відзначення кращих з кращих за підсумками футбольного сезону Закарпаття, східна зона, 2018.
26 Листопада, 2018 р., 09:31
Рада національної безпеки і оборони України під головуванням Президента Петра Порошенка схвалила рішення запропонувати Президенту України запровадити воєнний стан строком на 60 діб. РНБО визначила за необхідне ввести в Україні особливий правовий режим для створення умов з відсічі збройної агресії та забезпечення національної безпеки, усунення загроз для незалежності та територіальної цілісності України.
23 Листопада, 2018 р., 15:22
Президент Петро Порошенко привітав переможців та призерів ІІІ юнацьких Олімпійських ігор.
23 Листопада, 2018 р., 14:52
Щорічно в Україні з 25 листопада по 10 грудня проводиться акція «Бузкова стрічка» у рамках Міжнародної кампанії «16 днів проти насильства». Цього року усі заходи об’єднані гаслом «Подолаємо насильство разом!». Ще однією особливістю цьогорічної кампанії стала реалізація спільної благодійної акції «Я не кривдник – я донор!», яку організовує Закарпатська обласна державна адміністрація.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь