Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

22 Грудня, 2018 р., 10:22
 В області триває робота, спрямована на збільшення кількості ЦНАПів – своєрідної візитівки місцевої влади, що має за мету створити нову корпоративну культуру, орієнтовану на кожного відвідувача. На сьогодні в краї успішно надають відповідні адмінпослуги 19 ЦНАПів – як районних, так і міських в окремих населених пунктах.  
22 Грудня, 2018 р., 10:19
Рейтингове агентство «Євро-Рейтинг» оприлюднило показники інвестиційної ефективності областей, сформовані на підставі даних Державної служби статистики України, Служби зайнятості та інших офіційних джерел. Головними критеріями, які визначають інвестиційну ефективність, стали розраховані на душу населення капітальні інвестиції, іноземні інвестиції та виконані за відповідний період будівельні роботи.
22 Грудня, 2018 р., 10:18
Участь у заході взяли: перший заступник голови Хустської районної державної адміністрації Віктор Сабадош, заступник голови райдержадміністрації Михайло Попович, заступник голови районної ради Михайло Калинич.
22 Грудня, 2018 р., 10:11
Президент Петро Порошенко під час церемонії передачі гелікоптерів Airbus для потреб Національної гвардії України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій наголосив на важливості  створення системи авіаційної безпеки України. Нові гелікоптери в рамках реалізації цього проекту будуть передані всім службам, які входять до компетенції Міністерства внутрішніх справ.
22 Грудня, 2018 р., 10:09
21 грудня в Україні запрацював Електронний кабінет водія. Відтепер кожен може дізнатися актуальну інформацію про власні авто та посвідчення водія, перевірити й оплатити адміністративні правопорушення, переглянути історію будь-якого автомобіля за VIN-кодом та записатися в електронну чергу до сервісних центрів МВС.
20 Грудня, 2018 р., 15:34
  20 грудня, у Міжнародний аеропорт «Ужгород» прибув літак-лабораторія ДП «Украерорух», який виконав ряд тестових польотів для визначення працездатності спеціального обладнання.  
19 Грудня, 2018 р., 11:25
Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем адвокатури! Висока честь та величезна відповідальність бути адвокатом, адже саме на Вас – тих, хто щоденно допомагає людям вирішувати найскладніші й часто доленосні проблеми, суспільство покладає надії забезпечення прав та законних інтересів громадян і організацій, дотримання законності та збереження ідеалів справедливості.
19 Грудня, 2018 р., 11:08
 18 грудня, відбулось останнє цьогоріч засідання сесії Хустської районної ради, яке провів голова районної ради Юрій Іванчо.
19 Грудня, 2018 р., 11:01
  Кір — небезпечне дуже заразне вірусне захворювання, що швидко поширюється від хворої людини до здорової повітряно – крапельним шляхом, тобто під час вдихання найдрібніших крапель слизу, які потрапили в повітря чи чханні, кашлі або розмові хворого.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь