Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

30 Жовтня, 2018 р., 14:58
Не так давно Хустська РДА святкувала реалізацію проекту по виготовленню біометричних закордонних паспортів та ІD-карток, як уже стала свідком іншої чудової події – видача першого біометричного паспорту. Для отримання виготовленого паспорту, першому щасливчику потрібно було чекати всього 20 робочих днів (звичайний термін).
29 Жовтня, 2018 р., 14:44
25 жовтня, управління туризму та курортів облдержадміністрації провело   запланований семінар-навчання для власників сільських садиб району та   бажаючих займатися цим видом діяльності на території Хустського району.
26 Жовтня, 2018 р., 14:22
У рамках проведення Всеукраїнського  рейду "Урок" службою у справах дітей Хустської райдержадміністрації проведено рейди-відпрацювання у населених пунктах району з метою виявлення дітей, які не приступили та ухиляються від навчання.
26 Жовтня, 2018 р., 09:04
Нині багато українців не мають повноцінного доступу до послуг Міністерства юстиції. Про онлайн сервіси відносно наших дідусів і бабусь говорити не доводиться. Більшості стареньких людей з сіл складно осягнути сучасні технології. Є багато сіл, куди й мобільний зв’язок доходить з проблемами, не кажучи про інтернет.
24 Жовтня, 2018 р., 15:07
24 жовтня 2018 року, з нагоди Дня визволення міста Хуст від німецько-фашистських загарбників відбулося покладання квітів до Монумента Слави.
23 Жовтня, 2018 р., 10:13
За результатами першого етапу верифікації субсидіантів Уряд вдосконалив умови оформлення урядової допомоги у сплаті житлово-комунальних послуг. Відповідні зміни були внесені в Постанову КМУ №329 Кабінетом Міністрів України.
22 Жовтня, 2018 р., 16:55
 Щоб допомогти школярам зорієнтуватися у сьогоднішній ситуації на ринку праці, щодо правильного вибору професії, 18 - 19 жовтня 2018 року представники Хустської міськрайонної філії Закарпатського ОЦЗ завітали до восьми- та дев’ятикласників Березівської та Горінчівської загальноосвітніх шкіл.
22 Жовтня, 2018 р., 14:23
18 жовтня 2018 року Хустщина долучилася до всесвітньої акції «Хода за свободу», спрямованої на підвищення рівня обізнаності населення з проблемами торгівлі людьми, поширення важливої інформації про небезпеку, яку вона становить.
22 Жовтня, 2018 р., 09:27
Близько 350 шукачів роботи Хустщини, серед яких безробітні, учнівська молодь загальноосвітніх шкіл та професійно-освітніх навчальних закладів знайомились з пропозиціями роботодавців, які були представлені на Ярмарку кар’єри, що відбувся17 жовтня 2018 року на базі Закарпатського базового державного медичного коледжу. Захід організовано фахівцями Хустської міськрайонної філії Закарпатського обласного центру зайнятості за підтримки місцевої влади, соціальних партнерів, освітніх закладів та підприємств Хустщини.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь