Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

03 Січня, 2019 р., 17:05
ПРОЕКТ
02 Січня, 2019 р., 15:34
До кінця дня електропостачання у всіх населених пунктах має бути відновлене. Інтенсивний снігопад із налипанням мокрого снігу спричинили над ранок середи (2.01) падіння дерев на автодороги та лінії електропередач (ЛЕП).
02 Січня, 2019 р., 15:31
Левова частка коштів на ліквідацію наслідків стихійного лиха надійшла на Закарпаття лише півтора тижні тому
02 Січня, 2019 р., 08:45
Дорогі співвітчизники! Ще мить – і літопис дві тисячі вісімнадцятого року ляже в архів української історії. А місце там для нього особливе. Воно – поруч із тисяча дев’ятсот дев’яносто першим, коли було проголошено нашу державну самостійність.  
29 Грудня, 2018 р., 11:09
 Чарівну мелодію «Кришталю душі» подарували закарпатцям актори обласного театру драми та комедії Атріум Закарпатської облдержадміністрації знову перетворився на головний арт-хол області. У п’ятницю, 28 грудня, там оселився театр. Театралізований концерт «Кришталь душі» презентували артисти Закарпатського обласного театру драми та комедії (м. Хуст).  
29 Грудня, 2018 р., 09:43
Кабінет Міністрів України 27 грудня 2018 року схвалив Постанову про надання житлових субсидій населенню у грошовій формі. Правила призначення допомоги у сплаті комунальних платежів залишаються незмінними. Змінюється лише алгоритм її виплати.
29 Грудня, 2018 р., 09:42
Ми захистимо демократію і не допустимо порушення прав і свобод громадян – Президент про проведення виборів у 2019 році Президент Петро Порошенко наголосив на важливості захисту демократії. Глава держави під час засідання Ради національної безпеки і оборони наголосив: «Сьогодні ми маємо дві загрози. З одного боку – загрозу прямої воєнної агресії. І ми на сьогодні набагато більше готові для відсічі цієї агресії. З іншого боку – наступ на демократичні права і свободи».
29 Грудня, 2018 р., 09:39
З 1 січня 2019 року буде зроблений черговий перерахунок пенсій для військовослужбовців. Також розмір пенсії з 1 січня зросте для тих осіб, які досягли 65-річного віку та мають великий трудовий стаж. Про це розповів Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко.
26 Грудня, 2018 р., 14:45
Від імені колег та від себе особисто голова районної державної адміністрації Назарій Павлій сердечно подякував колядникам за таку приємну зустріч і щирі побажання, а також привітав представників всіх структурних підрозділів райдержадміністрації, керівників представництв центральних органів державної влади з наступаючими новорічними та різдвяними святами, побажав міцного здоров’я, благополуччя і здійснення усіх мрій і бажань у Новому році.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь