Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

22 Червня, 2022 р., 16:12
7 липня відбудеться семінар, під час якого будуть презентовані можливості безкоштовної допомоги, яку надає центр підтримки підприємців Дія.Бізнес в Ужгороді та онлайн-портал Дія.Бізнес (https://business.diia.gov.ua). 
22 Червня, 2022 р., 15:15
У Держкомтелерадіо України до 10 серпня 2022 року триває прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики.
22 Червня, 2022 р., 15:14
Про підвищення рівня цифрової грамотності держслужбовців йшлося сьогодні на зустрічі заступника очільника ОВА Олександра Пацкана і заступника начальника регіонального сервісного центру МВС в Закарпатській області Павла Яцини.
22 Червня, 2022 р., 13:20
У межах робочої поїздки до Києва голова Закарпатської ОВА Віктор Микита провів планову зустріч із першим заступником Міністра інфраструктури України Василем Шкураковим.
22 Червня, 2022 р., 10:27
Більшість закарпатських шкіл уже завершили навчальний рік. Близько 25 тисяч учнів невдовзі отримають свідоцтва про базову середню та повну загальну середню освіту.
21 Червня, 2022 р., 15:22
В області на дорогах державного значення готують запуск автоматизованих систем, які здійснюватимуть контроль за габаритно-ваговими параметрами вантажних транспортних засобів (WIM). Про це повідомив перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.
21 Червня, 2022 р., 14:10
Плануєте виїзд із країни або вже виїхали, але потребуєте продовжити термін дії паспорта чи внести інформацію до паспорта про дитину? Тоді ви саме та людина, для якої ми цього разу зібрали добірку послуг на Гіді. Користуйтеся, щоб подбати завчасно про всі потрібні документи та більше через них не хвилюватися. Тут усе, що пов’язано з паспортом: Паспорт громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм Продовження строку дії паспорта громадянина України для виїзду за кордон Одночасне оформлення паспорта громадянина України та закордонного паспорта Тут усе, що пов’язано з ПМЖ:
21 Червня, 2022 р., 08:18
За травень власники домогосподарств області отримають 5 млн 148 тисяч грн відшкодувань за прихисток переселенців. Про це повідомив заступник голови ОВА Петро Добромільський.
21 Червня, 2022 р., 08:16
Питання управління відходами в Україні виходить на якісно новий рівень. Це стало можливим завдяки прийняттю відповідного Закону, повідомив перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.
21 Червня, 2022 р., 08:15
У Закарпатській області визначили 74 локації, де відпочиватимуть діти цього літа. Як інформує директорка департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОВА Мар’яна Марусинець, загалом у таборах на базі шкіл перебуватиме близько 4 500 осіб.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь