Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

27 Травня, 2024 р., 16:22
Брендовані транспортні засоби запустили в 10 містах країни, які прийняли найбільшу кількість вимушених переселенців. Серед них – і обласний центр Закарпаття, розповіли на брифінгу в ОВА.
27 Травня, 2024 р., 14:52
Голова ОВА Віктор Микита привітав працівників Закарпатського центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф з професійним святом.
27 Травня, 2024 р., 11:45
Підтримуємо захисників та захисниць і створюємо більше можливостей для їх розвитку. Мережа центрів підтримки підприємців Дія.Бізнес та мережа мультимаркетів «Аврора» ініціювали освітньо-грантову програму для українських військових і другого з подружжя, щоб допомогти у створенні та масштабуванні власної справи.
27 Травня, 2024 р., 09:00
Відбувся  І районний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри "Сокіл " Джура.
22 Травня, 2024 р., 15:00
Як підліткам розвантажувати свою психіку? Анімований комікс про техніки самодопомоги на Дія.Освіта Внутрішня тривога, панічні атаки, порушення сну — ті стани, які підлітки можуть контролювати. Потрібно просто знати як. Програма ментального здоров’я «Ти як?» разом з партнерами потурбувалася і створила анімований комікс із дієвими техніками подолання стресу на Дія.Освіта
21 Травня, 2024 р., 13:24
23 травня відбудеться онлайн-зустріч «Діалог влади та бізнесу». Учасники заходу матимуть можливість розглянути такі тематичні блоки 
20 Травня, 2024 р., 14:59
Уже цієї п’ятниці в Ужгороді відбудеться Ярмарок вакансій-2024. Свої пропозиції щодо працевлаштування презентуватимуть місцеві та релоковані підприємства різних галузей.
 
20 Травня, 2024 р., 13:22
З травня житлові субсидії на неопалювальний сезон (триває з 1 травня по 30 вересня) більшості одержувачів перепризначено автоматично, за умови, що не змінилися дані про їхній майновий стан та/або склад домогосподарств. Якщо ж такі зміни відбулися, отримувачі субсидії повинні надавати про них інформацію до органу Фонду протягом 30 днів.
20 Травня, 2024 р., 13:01
Стартує відбір учасників на отримання національної премії за внесок у розвиток підприємництва – Ukrainian Enterprise Promotion Awards (UEPA).
20 Травня, 2024 р., 11:00
ЕкоЗагроза – це офіційний вебресурс і мобільний додаток Міндовкілля, завдяки якому кожен зможе дізнатись достовірну інформацію про стан повітря, води, ґрунту та інші довкіллєві дані. Наприклад, якщо телеграм-канали лякають радіаційним забрудненням – перевірити, чи радіація зараз в нормі. Горять ліси неподалік – подивитися актуальні дані про якість повітря.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь