Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

16 Травня, 2024 р., 12:20
Вишиванка – це візерунок нашої душі, це мелодія ниток, що розповідає історію нашого народу. Вона – не просто одяг, це символ нашої національної гордості та єдності.
15 Травня, 2024 р., 11:55
Тільки плануєте відкрити туристичний бізнес і не знаєте, з чого почати? Гід з державних послуг допоможе. Там знайдете покрокову інструкцію, як отримати необхідний сервіс. Замість того, щоб годинами розбиратися самотужки.
15 Травня, 2024 р., 08:17
24 травня в Ужгороді відбудеться Ярмарок вакансій. Цей масштабний захід дозволить тим, хто шукає та пропонує роботу, зустрітися й обговорити можливості працевлаштування.
14 Травня, 2024 р., 15:08
На Закарпатті 32 заклади первинної ланки надають пацієнтам безоплатні послуги з питань ментального здоров’я та мають контракт із НСЗУ за відповідним пакетом. Про це повідомив перший заступник голови обласної військової адміністрації Мирослав Білецький.
10 Травня, 2024 р., 10:36
Триває підготовка до Глобального саміту миру на рівні лідерів держав, який відбудеться у Швейцарії. Саміт покликаний на основні попередніх дискусій, побудованих на українській Формулі миру, почати напрацювання спільного плану миру, який би підтримали більшість держав світу. Про це наголосив під час Другого Міжнародного Саміту міст та регіонів керівник Офісу Президента України, Голова Президії Конгресу Андрій Єрмак.
10 Травня, 2024 р., 08:17
Стійкість, сила духу, сила триматися самому та підтримувати інших, бажання рухатися вперед попри все і всупереч усьому – такими рисами українців захоплюється світ.
08 Травня, 2024 р., 15:49
8 травня Україна відзначає День пам’яті та примирення, вшановуючи кожного, хто боровся з нацизмом, та всіх жертв Другої світової війни. Тоді людство заплатило надвисоку ціну, аби викоренити це зло. Однак, як виявилося, один пагін таки залишився. І проріс. Через десятки років, через долі онуків і правнуків.
08 Травня, 2024 р., 15:43
Із нагоди відзначення Дня охорони праці у Держпраці запровадили всеукраїнський онлайн конкурс «Мистецтво безпеки праці». Як зазначають у Держпраці, в умовах повномасштабної війни безпека праці набуває особливої уваги, а ризики від зміни клімату суттєво збільшуються. Функціонування підприємств ускладнюється навіть на умовно безпечних територіях, що позначається і на безпеці працівників. Війна підвищує ризики настання великих промислових аварій та впливу небезпечних хімічних речовин, наслідком чого стають нещасні випадки, нехарактерні для мирного часу. А безперервні ракетні атаки агресора призводять до негативного психоемоційного стану працівників, які постійно перебувають у стресі.
06 Травня, 2024 р., 11:23
Провели Digital Power Summit 2024, під час якого відзначили громади, які показали вагомі цифрові успіхи. А також презентували перший пілотний Індекс цифрової трансформації територіальних громад України.
04 Травня, 2024 р., 09:23
Громадська організація „Мрія дітей України", з метою сприяння та допомоги у суспільно важливій справі - підтримці дітей з родин загиблих, полонених та зниклих безвісті воїнів, які потребують відпочинку та оздоровлення, проводитиме відпочинок та оздоровлення дітей у 2024 році у дитячих оздоровчих закладах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь