Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

02 Лютого, 2024 р., 15:40
Понад 70 тисяч закарпатців перехворіли на грип та ГРВІ від початку епідсезону. З-поміж тих, хто звертався за медичною допомогою, майже 42 тисячі дітей. Ще в близько 2 тисяч осіб лабораторно підтвердили COVID-19.
02 Лютого, 2024 р., 14:19
Навчальні заклади області для участі в проєкті зареєстрували понад 1830 команд. Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.
30 Січня, 2024 р., 10:12
Уряд розширив можливості для призначення допомоги малозабезпеченим.
30 Січня, 2024 р., 09:29
#гідздержпослуг Працівники ДСНС щодня рятують людські життя, кожна ліквідована пожежа чи надзвичайна ситуація — результат їхньої роботи. Щоб зробити життя працівників ДСНС комфортнішим, зробили добірку держсервісів у сфері безпеки життєдіяльності на Гіді державних послуг.
29 Січня, 2024 р., 17:22
При цьому інтенсивний показник захворюваності перевищує епідемічний поріг на 7,5%, прокоментував перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.
25 Січня, 2024 р., 10:40
Кашлюк – це інфекційне захворювання дихальних шляхів, найпоширенішим симптомом якого є напади сухого кашлю.
 
23 Січня, 2024 р., 16:17
Закарпатській області розпочався конкурсний відбір з визначення програм (проєктів, заходів), розроблених громадськими об’єднаннями та благодійними організаціями, діяльність яких має соціальну спрямованість. На їх реалізацію надаватиметься фінансова підтримка за рахунок коштів обласного бюджету у 2023 році.
23 Січня, 2024 р., 14:40
Підвищення мінімальної зарплати, прожиткового мінімуму та пенсій – про ці й інші актуальні зміни в пенсійному законодавстві на брифінгу розповіла начальниця ГУ ПФУ в Закарпатській області Анастасія Пентек.
22 Січня, 2024 р., 12:35
Щороку, 22 січня, у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки, Україна відзначає День Соборності. Акт Злуки став історичним об’єднанням українських земель в одній державі. Він увінчав соборницькі прагнення українців обох частин України – Наддніпрянщини та Наддністрянщини – щонайменше з середини XIX століття. Це – основоположна віха українського державотворення. Соборність передбачає не лише пам’ять про спільне минуле, а й потребує згуртованої співпраці людей з різних регіонів країни заради майбутнього. Ідея соборності була й залишається базовою національною цінністю українців.   А нині вона є передумовою успіху нашого спротиву зовнішній агресії.  Україна соборна та непереможна

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь