Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

06 Червня, 2024 р., 09:44
Це вже другий хакатон від найбільшого чемпіонату для ІТ-фахівців у Європі DEV Challenge у межах національної мовної програми Future Perfect. У фокусі — технологічні  рішення, які допоможуть вивчати англійську дітям віком від 3 років.
05 Червня, 2024 р., 16:55
У передачі взяли участь перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький, очільник облради Роман Сарай та Генеральний консул Угорщини в м. Ужгород Йожеф Бачкаі.
05 Червня, 2024 р., 11:56
Сьогодні відбулось урочисте вручення державної нагороди — почесного звання «Мати-героїня» жінкам Хустщини, які виховують п’ять і більше дітей. Голова районної державної адміністрації – начальник районної   військової адміністрації  Віктор Сабадош  вручив посвідчення та нагрудні знаки жінкам, побажавши їм довгих років життя, здоров’я, терпіння, любові, добробуту та щасливої долі для їх дітей.
03 Червня, 2024 р., 14:51
З нагоди Міжнародного дня захисту дітей, служба у справах дітей Хустської районної військової адміністрації, провела захід для дітей - сиріт дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім’ях нашого району та тих, що перемістились до нашого району з інших територій.
31 Травня, 2024 р., 18:20
Представників найбільшої спільноти айтівців у регіоні привітав заступник голови ОВА Олександр Пацкан. Разом з резидентами підбили підсумки роботи за рік.
31 Травня, 2024 р., 16:28
Від початку року на Закарпатті всиновили 27 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Ще 140 – влаштували в сімейні форми виховання.
31 Травня, 2024 р., 11:33
Закарпатські підприємці можуть отримати фінансову підтримку для придбання альтернативних джерел енергії. Вигідне кредитування для мікро-, малого та середнього бізнесу передбачають як державні, так і банківські програми.
30 Травня, 2024 р., 16:33
Закарпатті зʼявиться новий індустріальний парк. Рішення про внесення його до реєстру прийняли сьогодні на засіданні Кабміну, повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.
30 Травня, 2024 р., 08:14
Жіноче підприємництво зараз є одним із ключових елементів сталого розвитку економіки. Попри війну українки успішно ведуть бізнес-діяльність, започатковують власну справу, підтримують одна одну та наших захисників.
29 Травня, 2024 р., 16:59
Хід виконання проінспектували й обговорили перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький та іноземні партнери.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь