Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

19 Червня, 2024 р., 10:35
Міністерство у справах ветеранів України спільно з Представництвом Міжнародної організації з Міграції в Україні розробило та запустило е-Карту послуг для ветеранів війни в громадах. Е-Карта доступна на платформі е-Ветеран.
18 Червня, 2024 р., 12:15
      Сьогодні відбулось урочисте вручення державної нагороди — почесного звання «Мати-героїня» жінкам Хустщини, які виховують п’ять і більше дітей.       Голова районної державної адміністрації – начальник районної   військової адміністрації  Віктор Сабадош разом з головою Горінчівської територіальної громади Михайлом Калиничом вручив посвідчення та нагрудні знаки жінкам, побажавши їм довгих років життя, здоров’я, терпіння, любові, добробуту та щасливої долі для їх дітей.        Згідно з Указом Президента України, за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку почесне звання «Мати-героїня» присвоєно: Вурсті Ганні Василівні матері 5 дітей ; Онисько Віталіні Василівні матері 5 дітей; Попрозман Олені Василівні матері 5 дітей; Ревть Галині Василівні матері 5 дітей; Рущак Світлані Іванівні матері 5 дітей.
17 Червня, 2024 р., 11:58
Кабінет міністрів України розширив програму зі стоматологічної допомоги ветеранам та військовослужбовцям.
17 Червня, 2024 р., 10:59
Програма AGROw UP – це безплатні консультації та вебінари для українського бізнесу, який займається переробкою продукції рослинництва чи готовий її запровадити.
12 Червня, 2024 р., 15:54
Дводенний тренінг-інтенсив стане платформою не тільки для навчання й здобуття нових навичок, а й для конструктивного та продуктивного діалогу, відзначив під час відкриття директор департаменту економічного та регіонального розвитку ОВА Тарас Триндяк.
11 Червня, 2024 р., 16:08
Ворог руйнує енергетичну інфраструктуру, а на її відновлення потрібні місяці і навіть роки.
11 Червня, 2024 р., 13:56
Зацікавити найбільш непосидючих, підготувати до іспитів і до життя, виховати гідних та свідомих людей – це все під силу нашим освітянам.
11 Червня, 2024 р., 13:10
Керівництво краю відзначило переможців обласного конкурсу літературних творів, творів образотворчого мистецтва та фоторобіт «Захисники України: історія та сьогодення».
 
07 Червня, 2024 р., 11:32
Державний комітет телебачення і радіомовлення України оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені В'ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики.
06 Червня, 2024 р., 11:30
Закарпатська обласна клінічна лікарня ім. А. Новака та Регіональна спеціалізована лікарня ім. Стефана Кардинала Вишинського, що в Любліні, сьогодні підписали Меморандум про співпрацю.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь