Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

 
07 Березня, 2024 р., 15:07
З 1 березня 2024 року змінився порядок призначення соціальної допомоги людям зі статусом ВПО. Уряд ухвалив рішення, яке стосується ключових інструментів підтримки внутрішньо переміщених осіб та малозабезпечених сімей. Водночас забезпечуючи підтримку таких людей, Уряд запроваджує механізм стимулювання громадян до пошуку роботи. Так, після призначення допомоги працездатні члени родини мають обрати один зі способів сприяння своїй зайнятості:
07 Березня, 2024 р., 12:34
У столиці Німеччині триває триденна міжнародна туристична виставка ITB Berlin. Консолідований стенд України, крім Державного агентства розвитку туризму, представляють Київ, Чернівці, Харків, Запоріжжя Рівне та Закарпаття, а також Ukrainian Hotel & Resort Association.
07 Березня, 2024 р., 12:10
Команда Закарпатського обласного центру підготовки населення до національного спротиву разом з бійцями 3 ОШБр та інструкторами Reservist взяла участь у страйкбольному турнірі у Львові. Про це повідомив очільник краю Віктор Микита.
 
07 Березня, 2024 р., 11:48
Держкомтелерадіо з 1 березня до 1 травня 2024 року оголошує прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності.
07 Березня, 2024 р., 08:17
Оформлюйте субсидію за 10 хвилин. Спростили послугу на порталі Дія. Одна з найпопулярніших послуг стала ще простішою. Щоб подати заяву про отримання субсидії, більше не потрібно витрачати пів години часу та заповнювати всі пункти самостійно.
06 Березня, 2024 р., 16:46
Закарпаття планує прийняти близько 30 родин з дітьми, евакуйованих із прифронтових населених пунктів, зони бойових дій та тимчасово окупованих територій. На цьому під час зустрічі з представниками благодійного фонду «Save Ukraine» наголосив заступник голови ОВА Петро Добромільський.
06 Березня, 2024 р., 13:00
Звістка про те, що у засвіти відійшов Дубей Василь Юрійович — глибоким болем обізвалась у серцях всіх, хто його знав. Василь Юрійович був надзвичайно доброю, скромною, мудрою, порядною людиною. Наш колишній колега, справжній професіонал своєї справи, завжди відзначався робочим ентузіазмом і великим прагненням до досягнення спільних цілей.
04 Березня, 2024 р., 18:14
Закарпатська ОВА посилює партнерство з міжнародною асоціацією «Крок за кроком» (ISSA) та благодійною організацією Partners Hungary Foundation. Відтепер співпраця триватиме й у напрямку підтримки раннього розвитку дітей, які належать до національних спільнот, а також у сфері запобігання й протидії дискримінації щодо їхніх представників.
04 Березня, 2024 р., 11:33
Український інститут книги з 16 до 24 березня 2024 року проводить Всеукраїнську інформаційно-просвітницьку тематичну акцію «Національний тиждень читання. Тиждень поезії».
01 Березня, 2024 р., 15:45
В обласному центрі Закарпаття відбувся триденний ідеятон «Створи свій Ужгород: інтегрований, інклюзивний, безпечний». До його роботи долучився заступник голови ОВА Петро Добромільський.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь