Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

23 Липня, 2024 р., 09:01
Це допоможе забезпечити власну енергонезалежність українців, локальні потреби в генерації й в цілому енергетичну безпеку держави.
22 Липня, 2024 р., 13:23
В Україні працюють фінансові програми для підтримки децентралізації енергосистеми. Громадяни, бізнес, ОСББ можуть отримати пільгові кредити та гранти, щоб встановити альтернативні джерела енергії.  Це допоможе отримувати безперебійне енергопостачання, забезпечить локальні потреби в генерації і в цілому енергетичну безпеку держави.
22 Липня, 2024 р., 10:12
Згідно наказу Голови Держприкордонслужби України 27 прикордонний загін ім. героїв Карпатської Січі очолив полковник Осипець Олександр Валерійович. Нового керівника військовослужбовцям загону представив перший заступник начальника Західного регіонального управління – начальник штабу бригадний генерал Олександр Рибак.
22 Липня, 2024 р., 10:02
В зв’язку з частими відключеннями електроенергії:
19 Липня, 2024 р., 16:43
Це тримісячна акселераційна програма для українських стартапів, які розробляють технологічні рішення на основі відкритих даних. Проєкти учасників мають долати соціально-економічні виклики, сприяти прозорості, відкритості та боротьбі з корупцією.
19 Липня, 2024 р., 16:31
Прозоре та швидке будівництво без хабарів — реальність завдяки цифровізації. Вже 4 роки в Україні працює Єдина державна електронна система у сфері будівництва (ЄДЕССБ). Система створює та зберігає документи, які фіксують характеристики й стан об’єктів на різних етапах будівництва.
19 Липня, 2024 р., 16:29
Міністри оборони України та Великої Британії, Рустем Умєров та Джон Гілі, підписали рамкову угоду, що забезпечує фінансову підтримку для закупівлі сучасного озброєння, військової техніки та інших засобів оборони за стандартами НАТО.
18 Липня, 2024 р., 14:30
Відтепер бронювати працівників можна в Дії. Новий механізм спрощує процедуру і скорочує час очікування.
18 Липня, 2024 р., 13:15
Мета заходу – обмін досвідом у впровадженні кращих практик реалізації державної ветеранської політики задля надання якісних соціальних послуг ветеранам та ветеранкам.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь