Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

29 Липня, 2020 р., 11:07
Онлайн-видання AgroPortal.ua у партнерстві з Посольством Королівства Нідерландів в Україні оголошує про старт прийому заявок на V Всеукраїнський конкурс "Неймовірні села України 2020"
29 Липня, 2020 р., 10:41
Ситуація щодо COVID-19 на Закарпатті станом на 9.00 29 липня:
29 Липня, 2020 р., 08:33
27 липня в облдержадміністрації під головуванням заступника голови ОДА Ігора Шинкарюка відбулося засідання комісії з прийняття рішення щодо розподілу між бюджетами міст обласного значення, районними бюджетами та бюджетами ОТГ у 2020 році коштів субвенції з Держбюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа. 
28 Липня, 2020 р., 14:11
      На сьогодні один із напрямків державної політики щодо захисту прав дитини і сім’ї в цілому зорієнтований на те, щоб реалізувати в Україні таку форму тимчасового перебування дитини, що опинилася у складних життєвих обставинах, як патронатна сім’я. Патронатна сім’я – це альтернатива притулкам, центрам, які беруть на тимчасове утримання дітей, що потрапляють у складні життєві обставини. Патронатна сім’я створюється з метою надання дитині цілого комплексу соціальних послуг, у тому числі, для стабілізації у дитини психоемоційного стану.                 
28 Липня, 2020 р., 10:49
Ситуація щодо COVID-19 на Закарпатті станом на 9.00 28 липня:
28 Липня, 2020 р., 08:47
22 липня Кабінет Міністрів України прийняв постанову № 632, якою затвердив Порядок обчислення середньомісячного сукупного доходу сім’ї (домогосподарства) для усіх видів державної соціальної допомоги. Документом установлено, що: - перерахунок допомоги на дітей, над якими встановлено опіку чи піклування, яка виплачувалася в січні - червні 2020 року, проводиться з 1 січня 2020 р. у розмірі, що становить 2,5 розміру прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку, на дітей з інвалідністю, над якими встановлено опіку чи піклування, - 3,5 розміру прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку; - з 1 липня 2020 року призначення і виплата державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям та допомоги на дітей одиноким матерям особам, у яких закінчився строк  таких виплат у березні - червні 2020 року, здійснюється лише після подання нової заяви з необхідними документами та декларації про доходи та майновий стан осіб, які звернулися за призначенням усіх видів соціальної допомоги; - державна соціальна допомога малозабезпеченим сім’ям та допомога на дітей одиноким матерям особам, які звернулися за її призначенням у липні - серпні 2020 року, призначається і виплачується починаючи з липня 2020 року.
27 Липня, 2020 р., 18:09
Чергову нараду з керівниками структурних підрозділів державної адміністрації провів сьогодні, 27 липня , в.о. голови  Хустської районної державної адміністрації Віктор Сабадош.  На нараді було обговорено ряд організаційних питань, зокрема: -    прохання надати інформацію по коштам районного бюджету, які поступили з обласного бюджету та залишки коштів місцевого бюджету, виконання бюджетів селищною та сільськими радами; -    освоєння субвенцій на освіту та будівництво сільських амбулаторій; -    процес підготовки до виборів та готовність виборчих дільниць;  запропоновано провести засідання з селищним та сільськими головами для обговорення змін у Виборчому кодексі України; -    завершення призову громадян на строкову військову службу в рамках призовної кампанії травень-липень 2020 року; -    робота Служби у справах дітей  та районного Центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді щодо кількості дітей-сиріт та позбавлених батьківського піклування, які перебувають на квартирному обліку в Хустському районі; -    роботу юридичного сектору райдержадміністрації та інше.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь