Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Понад 100 пацієнтів щодня: як функціонує оновлене приймальне відділення в Ужгороді

Дата: 30.07.2021 15:58
Кількість переглядів: 713

Потужний комп’ютерний томограф, сучасний УЗД-апарат, рентген, просторі й світлі палати, операційна та кабінети щеплень.

На своїй сторінці у фейсбуці голова облдержадміністрації Анатолій Полосков повідомив про роботу одного з восьми модернізованих відділень екстреної медичної допомоги в регіоні.

«Більш ніж два місяці в обласному центрі Закарпаття функціонує оновлене приймальне відділення Ужгородської центральної міської клінічної лікарні», – прокоментував очільник краю.

За його словами, щодня понад 100 пацієнтів отримують тут якісну медичну допомогу, а лікарі працюють у комфортних умовах та з передовим оснащенням.

Головний лікар ЦМКЛ Іван Курах зауважив:

«Наш заклад, котрий визначили опорним, приймає пацієнтів з Ужгорода та району. Нарешті зараз маємо високоякісне обладнання, яке дозволяє проводити діагностику, встановлювати діагноз та лікувати ще швидше, адже буквально декілька хвилин можуть коштувати людське життя.

У приймальному відділенні оновився персонал: з університету прийшли прекрасні молоді лікарі. Вони компетентні, самовіддані, закохані в свою справу».

Також Іван Курах додав, що тут працюють усі необхідні спеціалісти. Є травматолог, терапевт, бригада лікарів інтенсивної терапії та інші. За потреби залучають і вузькоспеціалізованих фахівців.

«Якісна модернізація лікарні – черговий успішний приклад співпраці держави та громади задля збереження найціннішого – здоров’я та життя наших краян!» – підсумував Анатолій Полосков.

Приймальне відділення в Ужгороді реконструйоване в межах президентської програми Володимира Зеленського «Велике будівництво».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь