Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Керівництво області бере участь у засіданні Президії Конгресу місцевих та регіональних влад

Дата: 29.07.2021 18:14
Кількість переглядів: 208

Голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков разом із заступником очільника області Ігорем Шинкарюком беруть участь у спільному засіданні Президії Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України та Національної ради реформ. 

Під час виступу Глава держави порушив низку важливих питань, зокрема стосовно регіонального розвитку, децентралізації, пакету нових реформ та прийнятих законів, інвестицій та роботи органів виконавчої влади на місцях. 

У межах засідання рішенням Президії Андрія Єрмака, голову Офісу Президента України, обрано головою президії Конгресу місцевих та регіональних влад. 

Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко повідомив, що серед проєктів, які реалізують у межах національних програм, з’явилися й об’єкти дозвілля, культури, спорту.

За словами Міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова, в країні триває реформування Державного фонду регіонального розвитку, який стане реальною системною державною інвестицією.

Як повідомив Анатолій Полосков, на Конгресі також було порушено питання реформування системи безпеки на транспорті та безпеки громадського сектору шляхом інтеграції на місцевому рівні інституції офіцерів громад.

Керівництво Закарпаття поспілкувалося із заступниками голови Офісу Президента України, Міністрами та іншими посадовими особами, подякувало за увагу до Закарпаття та всебічну підтримку, яка щоденно допомагає робити життя краян кращим.

«Наша область перебуває у фокусі уваги керівництва держави. Ми системно доводимо, що можемо успішно реалізовувати державну політику на регіональному рвані, проєкти національного масштабу та генеруємо власні концепти, перетворюючи їх у практичні кейси», – підкреслив голова облдержадміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь