Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

23 Липня, 2020 р., 16:57
         23 липня 2020 року під керівництвом в.о. голови Хустської районної державної адміністрації Віктора Сабадоша відбулося засідання районної комісії з формування пропозицій стосовно потреби в субвенції за напрямами на проектні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа і визначення дітей, яким буде придбано житло або призначено грошову компенсацію, утвореної розпорядженням в.о.голови Хустської районної державної адміністрації. До складу комісії включено керівників та працівників структурних підрозділів райдержадміністрації з статусом юридичних осіб публічного права, зокрема: управління соціального захисту населення, Служби у справах дітей, відділу освіти, районного Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, фінансового управління,  відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, інфраструктури та цивільного захисту , юридичного сектору апарату райдержадміністрації та залучено керівників інших управлінь та відомств району.
23 Липня, 2020 р., 16:51
З 1 по 30 вересня відбудеться найбільший у світі міжнародний фотоконкурс об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки». Метою проєкту є зібрати світлини всіх пам’яток культурної спадщини світу для ілюстрування статей у Вікіпедії. Цього року вже понад 20 країн світу заявили своє бажання провести конкурс.
23 Липня, 2020 р., 16:44
     Проведено позапланове засідання  районної  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайнихситуацій під керівництвом в.о. голови Хустської  райдержадміністрації Віктора Сабадоша.
23 Липня, 2020 р., 09:38
Ситуація щодо COVID-19 на Закарпатті станом на 9.00 23 липня:
23 Липня, 2020 р., 09:35
З метою культурно-освітнього розвитку, формування у дітей і підлітків національної ідентичності, патріотичного виховання; соціальної підтримки талановитої молоді, сприяння їх самореалізації та творчому розвитку, активного залучення творчої молоді до соціально-вагомої діяльності, Благодійний фонд «Об’єднання світових культур», Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення, Українська молодіжна правнича асамблея за підтримки Департаменту молоді та спорту Київської міської державної адміністрації, Міністерства молоді та спорту України, проводять Всеукраїнський конкурс малюнків та фотографій «Що для мене Україна?», приурочений до Дня Незалежності України. 
22 Липня, 2020 р., 22:07
Сьогодні, 22 липня, урядом було прийнято рішення щодо продовження адаптивного карантину до 31 серпня задля уникнення досягнення піків захворювань і перевантаження системи охорони здоров’я.
22 Липня, 2020 р., 15:15
Отримавши численні звернення від закарпатців, облдержадміністрація звернулася до Укрзалізниці щодо якомога швидшого відновлення проїзного сполучення нашого регіону з іншими.
22 Липня, 2020 р., 14:51
По відбору суб’єкта оціночної діяльності на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь