Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

09 Жовтня, 2023 р., 14:46
Укрзалізниця запроваджує маршалів залізничної безпеки на вокзалах та в поїздах. «Це працівники відомчої воєнізованої охорони товариства, головне завдання яких – контролювати безпекову ситуацію в пасажирських перевезеннях та своєчасно реагувати у разі потреби», – зазначили в УЗ.
09 Жовтня, 2023 р., 14:42
Запускаємо проєкти, присвячені місяцю кібербезпеки, що відзначається в усьому світі у жовтні. Презентуємо безоплатний онлайн-курс від Google про кібербезпеку для підприємців.
09 Жовтня, 2023 р., 12:00
Це історія про людину, якій через війну довелося покинути власну домівку та розпочати життя на новому місці.
09 Жовтня, 2023 р., 09:33
Щороку 6 мільйонів українців стикаються з інфекційними захворюваннями, 98% з яких – це грип та ГРВІ. До того ж різке збільшення кількості хворих фіксують саме в осінньо-зимовий період, коли імунітет людини знижується і стає більш вразливим.
08 Жовтня, 2023 р., 17:34
10 жовтня відзначатимемо Всесвітній день психічного здоров'я. Це ще одна нагода підкреслити важливість піклування про свій внутрішній стан, ментальне та емоційне благополуччя. Цього дня на Закарпатті, як і по всій країні, відбудуться тематичні заходи й активності.
 
08 Жовтня, 2023 р., 17:10
Дорожня карта з регулювання штучного інтелекту в Україні допоможе українським компаніям підготуватися до ухвалення закону-аналога AI Act Європейського Союзу, а громадянам — навчитися захищати себе від ризиків ШІ.
 
08 Жовтня, 2023 р., 17:00
Під час робочого візиту до Турецької Республіки з метою участі у 52-й Генеральній асамблеї ЄОК Міністр молоді та спорту, президент НОК України Вадим Гутцайт провів низку зустрічей з міністрами спорту, керівниками міжнародних спортивних структур і організацій, президентами НОКів європейських країн.
08 Жовтня, 2023 р., 15:30
Існує поширений міф, що звернутися до будь-якого лікаря можна тільки маючи відповідне направлення. Але це – міф. За електронним направленням від лікаря первинної ланки можна отримати безоплатну планову консультацію у вузькопрофільних спеціалістів, послуги з реабілітації, пройти обстеження чи аналізи тощо.
08 Жовтня, 2023 р., 12:16
Учора відбулися фінальні практичні заняття та заліки для першого курсу Закарпатський обласний центр підготовки населення до національного спротиву.
07 Жовтня, 2023 р., 16:00
Закарпатська молодь має величезний потенціал і бажання розвиватися та змінювати не лише свої громади, а й усю країну. Створювати нові можливості для самореалізації молоді та сприяти її залученню до всіх процесів суспільного життя покликана відповідна Регіональна програма на 2021 – 2025 роки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь