Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

17 Жовтня, 2023 р., 15:35
Розбудова системи реабілітації є одним із ключових етапів реформи галузі охорони здоров’я. Вона передбачає застосування мультифункціонального підходу у відновленні пацієнта і якнайшвидшому поверненні його до нормального життя. Йдеться про комплексну роботу ерготерапевтів, фізичних терапевтів, лікарів фізичної та реабілітаційної медицини, психологів, психотерапевтів і психіатрів, повідомив на брифінгу директор департаменту охорони здоров’я Закарпатської ОВА Анатолій Пшеничний.
17 Жовтня, 2023 р., 15:25
Перший курс в Закарпатському обласному центрі підготовки населення до національного спротиву завершили 33 жінки з різних куточків Закарпаття.
 
17 Жовтня, 2023 р., 15:16
За підсумками дванадцятої хвилі подачі заяв на гранти для ветеранів 17 переможців отримають кошти від держави на старт або розвиток свого бізнесу на 7,2 млн грн. Загалом від старту ветеранського компоненту грантової програми “Власна справа” переможцями стали вже 136 ветеранів та членів родин учасників бойових дій, які отримають гранти на 54 млн грн. Про це повідомила заступник Міністра економіки України Тетяна Бережна. 
 
17 Жовтня, 2023 р., 11:15
Відтепер строк дії електронних рецептів на рецептурні ліки, які пацієнт купує за власний кошт, становить 90 календарних днів (замість 30 днів, як було раніше). 
17 Жовтня, 2023 р., 09:16
Одне з нововведень стосується змін у структурі. Регіональні сервісні центри МВС Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей об’єднали в один підрозділ із центром у Львові. Про це на брифінгу повідомив заступник голови ОВА Олександр Пацкан.
17 Жовтня, 2023 р., 09:06
Імунізація захищає від кору, однак деякі діти не можуть бути вакциновані через наявні у них медичні протипоказання. Для їх безпечного відвідування шкіл, дитсадків, дитячих таборів, спортивних секцій та інших колективів інші діти, у яких немає протипоказань, мають бути вакциновані за календарем щеплень.
17 Жовтня, 2023 р., 08:23
Покроковий алгоритм, як з 1 грудня ввозити гуманітарну допомогу:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь