Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

12 Жовтня, 2023 р., 13:14
Про основні тенденції вступної кампанії-2023 на Закарпатті розповіли під час брифінгу директорка департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОВА Мар’яна Марусинець і проректор з науково-педагогічної роботи Ужгородського національного університету Ігор Король.
 
11 Жовтня, 2023 р., 11:00
З квітня 2022 року у межах проекту «Прихисток» виплачено компенсацій на загальну суму більш ніж 2,2 мільярда гривень. Ці кошти були спрямовані на виплати людям, які безкоштовно надали тимчасове житло внутрішньо переміщеним особам.
10 Жовтня, 2023 р., 17:00
Від 25 до 70 землетрусів щороку трапляється на Закарпатті. Більшість із них має поверхневий характер, оскільки виникає на глибині від 2 до 10 км. Потужність окремих може сягати 7 балів за 12-бальною шкалою.
10 Жовтня, 2023 р., 15:35
Роботодавець може отримати компенсації у таких випадках: Працевлаштування ВПО з-поміж зареєстрованих безробітних на строк не менше ніж 1 рік за строковим трудовим договором. У такому випадку роботодавцю протягом 6 місяців компенсуються витрати на заробітну плату та єдиний соціальний внесок із розрахунку не більше 13 400 грн на місяць.
10 Жовтня, 2023 р., 15:33
Мета CTF CyberUnityFridays — знайти нові рішення в кібербезпеці. Конкурс проходить у декілька етапів, учасники змагання мають вилучити необхідну інформацію або дані в штучному середовищі. Конкурс відбувається на першому в Україні кіберполігоні UnitRange. Місяць кібербезпеки в дії -
 
10 Жовтня, 2023 р., 14:03
Закарпатський обласний центр зайнятості продовжує розгляд заяв від роботодавців на отримання компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь