Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Листопада, 2023 р., 13:52
Поки дозволяють погодні умови, на автошляхах місцевого значення продовжується ямковий ремонт. На яких ділянках роботи тривають, а де вже фінішували, розповідає перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький.
 
07 Листопада, 2023 р., 13:33
У 154 інтернатних закладах знайшли прихисток понад 5 тисяч переселенців. Значна частина з них – внутрішньо переміщені особи. Аби люди отримували належні їм виплати, фахівець із соціальної роботи одного з пансіонатів звернулася до Мінреінтеграції.
07 Листопада, 2023 р., 08:10
На Закарпатті понад півтора року працює німецька організація Hoffnungszeichen | Sign of Hope e.V. Вона надає гуманітарну, психосоціальну допомогу вимушеним переселенцям та долучається до організації відпочинку дітей з прифронтових регіонів країни.
06 Листопада, 2023 р., 15:00
Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита зустрівся із заступником Міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини, Парламентським державним секретарем Левенте Модьором, який з робочим візитом перебуває в нашому регіоні.
 
06 Листопада, 2023 р., 11:28
1000 українських жінок, які вимушено виїхали через війну за кордон, або є внутрішніми переселенками, зможуть пройти безоплатне навчання у сфері креативних та IT-індустрій. Проект реалізується Projector Foundation за фінансової підтримки Європейського Союзу та інформаційної підтримки Мінекономіки.
05 Листопада, 2023 р., 13:06
В районі виконання бойових завдань трагічно загинули наші побратими, воїни 128-ї ОГШБр, які ціною власного життя захищали незалежність України від окупантів.
 
03 Листопада, 2023 р., 11:00
У проекті державного бюджету на 2024 рік передбачено 500 мільйонів гривень на трансформацію профтехів України. Це означає створення 100 навчально-практичних центрів (майстерень) на базі закладів професійної освіти. Вони будуть оснащені сучасним обладнанням та покращать підготовлення студентів за професіями, що мають найбільший попит для відбудови країни.
02 Листопада, 2023 р., 12:03
Кір це важке інфекційне захворювання, яке загрожує не лише дітям, а всім хто не має імунітету до нього. Імунітет до кору можна здобути або після перенесеної хвороби, або ж - після вакцинації. Імунітет краще здобути через вакцинацію, аніж в результаті перенесеної хвороби. Після кору завжди настає так звана імунна амнезія, тобто “втрата пам’яті” імунітету, його ослаблення до різних збудників хвороб.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь