Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

17 Листопада, 2023 р., 09:43
У зв’язку з військовою агресією з боку російської федерації на території України в інформаційних ресурсах дедалі більше з’являються повідомлення про виявлення небезпечних предметів. Зокрема йдеться про виявлення протипіхотних мін, заборонених міжнародним гуманітарним правом, які нагадують «метеликів», а також про можливість знайти мобільний телефон, дитячу іграшку чи іншу цінну річ, яка може бути замінована. Такі знахідки можуть не лише спричинити шкоду здоров’ю людини, а й забрати її життя. У зв’язку із цим поліцейські та рятувальники закликають громадян бути пильними і обережними, а також пояснювати дітям необхідність бути уважними та не чіпати підозрілі предмети.
17 Листопада, 2023 р., 08:13
Прозорість під час проведення закупівель – це про відкритість до населення та ефективне використання фінансових ресурсів. На цьому в межах засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» наголосив заступник голови ОВА Василь Іванчо.
16 Листопада, 2023 р., 19:22
Гарячим харчуванням учнів початкових класів 23 шкіл області частково забезпечить Всесвітня продовольча програма ООН.
15 Листопада, 2023 р., 16:10
Відтепер у споживачів є можливість користуватися загальними сервісами Групи Нафтогаз.
15 Листопада, 2023 р., 15:12
Якщо вашій родині вже призначено житлово-комунальну пільгу або субсидію на придбання твердого пічного палива, – вам перерахують її розмір автоматично. Але необхідно буде надати згоду Пенсійному фонду на передання ваших даних міжнародному донору для оплати підвищеного розміру підтримки, відповідно до даного Рішення.
13 Листопада, 2023 р., 15:00
30 малих та середніх бізнесів зможуть додати інформацію про свою компанію до Каталогу українських виробників, які планують вийти на польський ринок.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь